Pe 23 decembrie am dat start unui concurs dedicat artistilor aflati la inceput de drum spre o cariera in hip hop-ul romanesc. Pana ieri, 31 decembrie, ati putut trimite piesele voastre din care noi sa alegem cele 3 piese finaliste.

Pentru cei care nu cunosc detaliile despre concurs, mai repetam odata. Artistul/trupa castigatoare, ce a participat la acest concurs si va castiga, RadioONMusic.ro ii ofera publicitate pe site-ul nostru, fara a mai intra in rubrica „promovare”, dar mai pe intelesul tuturor, va intra in nisa noastra. Desigur, plus alte beneficii oferite de site-ul nostru.

Astazi vom afisa numele celor trei artisti, care au intrat in etapa finala a concursului. Dupa cum am mai spus, concursul se va desfasura pe facebook, prin metoda like-urilor. Asadar, piesa castigatoare va fi in functie de like-uri, care vor conta la decizia finala 60%, iar decizia noastra va conta 40%. Deci nu va avea cum sa castige o piesa care are like-uri mai multe, decat o piesa mult mai buna care are mai putine like-uri.

Etapa finala se va desfasura pe pagina noastra de Facebook, unde va trebui sa dati like paginii.

Iar acum afisam numele celor trei artisti, care au intrat in finala concursului nostru, plus piesele acestora.

1. Donk (Donk – Doua parti)

2. Mirco (Mirco – Verde)

3. Dadi (Dadi – „Cea mai frumoasa zi” (ft. Hero))

Multumim tuturor celor care ati trimis mail si tinem sa va felicitam pentru piesele voastre, iar daca nu ati intrat in finala, asta nu inseamna ca nu puteti sa participati si la editia viitoare a concursului nostru. Deocamdata din toate mail-urile primite, Donk, Mirco si Dadi au confirmat cerintele noastre in mare parte.

Incepand de maine, cele trei piese vor fi publicate pe pagina noastra de Facebook, unde veti putea da like la piesa favorita. Like-uri veti putea da pana in data de 10 ianuarie, atunci cand vom anunta castigatorul. Castigatorul va fi ales in functie de like-uri (60%) si decizia noastra (40%).

Piesele au fost publicate pe pagina noastra de Facebook.

START like!

Update: Pentru ca pe pagina noastra de facebook, cele trei piese nu putem sa le tinem urcate sus, puteti da like si mai jos, aceste like-uri se vor aduna la final cu cele de pe pagina noastra. Nu uitati sa dati like paginii noastre de Facebook, altfel like-ul nu se ia in considerare.