RadioONMusic.ro are un cadou de Craciun si pentru artistii aflati la inceput de drum, mai exact pornim astazi un concurs in care trebuie sa trimite-ti un mail pe [email protected], ce sa contina intre 1 – 5 piese ale voastre, iar noi la sfarsitul concursului vom desemna un castigator cu care vom colabora pe viitor.

Cum adica vom colabora? Artistul/trupa castigatoare, atunci cand va lansa o noua piesa, RadioONMusic.ro ii va publica piesa, fara a mai intra in rubrica „promovare„, dar mai pe intelesul tuturor, va intra in nisa noastra. Desigur, plus alte beneficii oferite de site-ul nostru artistului/trupei. Cu siguranta binevenite in cariera voastra.

Concursul se va desfasura in doua etape, in prima etapa noi vom selecta din mail cele mai bune 3 piese, care vor intra in etapa a doua (finala). Si pentru ca facebook este „trend-ul” anului 2011, vom include in concurs si metoda like-urilor, deoarece noi tinem cont de parerea vizitatorilor nostri. Asadar, piesa castigatoare va fi in functie de like-uri, care vor conta la decizia finala 60%, iar decizia noastra va conta 40%. Etapa finala se va desfasura pe pagina noastra de Facebook, acolo va trebui intai sa dati like paginii.

Regulamentul concursului e foarte simplu, trebuie ca piesele sa aiba calitate la sunet. Daca aveti nelamuriri in legatura cu regulamentul concursului, puteti posta un comentariu la acest articol, iar noi vom raspunde foarte repede.

Puteti trimite piesele pana pe data de 31 decembrie. Iar apoi va continua etapa finala.

Asadar, pana la urmatorul concurs care urmeaza sa fie publicat pe site, va uram bafta tuturor participantilor si sper ca viitorul nostru colaborator sa il gasim cat mai repede.