Esti un artist talentat doar ca nu esti multumit de sound-ul pieselor tale? Vrei sa auzi cum ar suna creatia ta daca ar fi mixata si masterizata intr-un studio profesional? Visezi sa te intreci cu alti artisti si sa demonstrezi ca esti mai bun? Super Sound Studio te ajuta sa-ti indeplinesti visele. Trimite-ne piesa ta la [email protected] si poti castiga unul din cele 3 premii:

Locul 1 – 2 Piese mixate si masterizate la Super Sound Studio + 1 piesa produsa, inregistrata, mixata si masterizata la noi;
Locul 2 – 1 Piesa mixata si masterizata la Super Sound Studio + 1 piesa produsa, inregistrata, mixata si masterizata la noi;
Locul 3 – 1 Piesa mixata si masterizata la Super Sound Studio.

Regulament:
Se accepta orice gen muzical.
Perioada de inscriere 14 februarie – 14 martie.
Perioada de votare 15 martie – 15 aprilie
Sistemul de votare va fi urmatorul: 50% vor conta voturile de pe site-ul www.supersound.ro iar 50% voturile acordate de juriul format din echipa Super Sound Studio. Astfel primii 3 clasati in opinia celor care voteaza pe site vor primi urmatorul punctaj: 3 puncte pentru locul 1, 2 puncte pentru locul 2 si 1 punct pentru locul 3. La fel si primii 3 clasati in preferintele juriului. In caz de egalitate castiga artistul care a strans cele mai multe voturi din partea vizitatorilor de pe site.
In perioada de inscriere participantii vor trebui sa trimita piesa in format mp3 la 320kbps. Ulterior, dupa ce vor fi alesi castigatorii acestia vor trebui sa trimita atat instrumentalul cat si vocile pe track-uri pentru mixing si mastering, iar cel de pe locul 1 si 2 pe langa aceasta sa se prezinte la o data stabilita de comun acord impreuna cu staff-ul de la studio pentru a lucra la piesa care va fi produsa, inregistrata, mixata si masterizata la noi.
Tocmai de aceea probabil cea mai importanta regula e urmatoarea:
NU TRIMITETI PIESE DACA NU LE AVETI PE TRACK-URI!
Daca unul dintre cei 3 castigatori nu va indeplini aceasta conditie, va fi descalificat si astfel urmatorul clasat ii va lua locul si implicit si premiul.

Pentru orice nelamuriri adresa de e-mail: [email protected] va sta la dispozitie.
De asemenea, va asteptam cat mai des pe site-ul nostru atat pentru faptul ca vor urma si alte concursuri cat si pentru a asculta noile productii muzicale lucrate la Super Sound Studio.

Mult succes!