Cu ocazia Nasterii Domnului, echipa RadioONMusic.ro va doreste ca cei dragi sa fie alaturi de voi, inima sa vi se umple de speranta, iubire, bucurie, pace si intelepciune.

Iar pentru acest sfarsit de an, am vorbit cu cativa artisti, care v-au urat cateva cuvinte calde, la fiecare cititor RadioONMusic.ro:

creTzu: „Sa nu uite adevarata insemnatate a sarbatorilor si sa nu mai taie copaci pentru satisfactia proprie, pentru ca e mai important sa respiram. Pe langa astea, multa sanatate. Si sa nu mai cumpere 10 tone de mancare pe care apoi o arunca, pentru ca sunt oameni care nu-si permit un un salam

Cabron: „La multi ani cititorilor RadioOnMusic, sa vina anu nou cu muzica buna, stiri la cald si evenimente tari pe blogu’ vostru preferat RadioOnMusic.ro!

Rappy: „Multa sanatate, restul vine de la sine

Angeles: „Cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Angeles va ureaza multa sanatate si in anul 2011 sa vi se indeplineasca toate dorintele (masini scumpe, vile, excursi in USA :)) iee ) numai bine!

Dallas: „Le urez sa fie mai sanatosi, mai impliniti si mai fericiti in anul in care urmeaza!

Luk-Beats: „Craciun fericit, un an nou plin de bucurii si Dumnezeu sa va impinga in bine

Drei Ros: „Din partea trupei B.O.S.S. si al labelului Gray Blockz Musik, vreau sa urez echipei RadioONMusic.ro si la toti cititorii, Sarbatori Fericite si se ste, cand intrat pe „Radio ON”, se lasa cu hip hop „Music” !

Camuflaj: „Trupa Camuflaj va doreste sa aveti parte de sarbatori linistite si pline de fericire! OneLove

Marijuana: „Fie ca sfintele sarbatori sa va aduca in anul ce va venii multe realizari,de obicei dorintele se pun acum …cu drag Marijuana

* Vom mai reveni cu update-uri !