fake-rapper

Sursă foto: www.freshnerd.com

 După cum am promis, am revenit cu partea a  2-a din minunatul nostru ghid intitulat: Cum să „devii MC” în România! Pentru cititorii care nu știu despre ce anume este vorba, vă invit să accesați mai întâi prima parte a acestui ediotrial, iar apoi să reveniți aici. Am de gând să intru direct în continuarea subiectului, așa că pregătiți-vă să deveniți măreți „maicări” în domeniu!

 Acum că ați îndeplinit obiectivele din prima parte a acestui ghid, continuăm cu momentul în care trebuie să faceți rost de o trupă de hip-hop. Ce om normal dorește să intre în această crudă industrie muzicală fără ajutor din partea fraților lui? Încercați să găsiți nume cât mai impunătoare, iar după ce vă formați gruparea, găsiți-vă inamici! Este absolut imposibil să faceți treaba asta fără să aveți parte de violență în fața microfonului și de diss-uri cu alți minunați doritori de exprimare, ca și voi. (De aceea trebuie să citiți prima parte, ca să vă dați seama despre cine anume discutăm acum.)

 Căutarea rivalilor nu este deloc grea. Mai lași un comentariu urât pe pagina de Facebook a „cunoscutului artist”, îi mai dai un „dislike” la piesa înregistrată cu microfonul de la căști și urcată pe internet, îi faci tu personal o piesă în care îi pronunți numele, alături de cât de bun ești tu și cât de prost este el. Haideți, există soluții!

 În sfârșit, v-ați găsit inamicii! Acum urmează adevăratul război pe foi. Acum trebuie să evidențiați cultura voastră în ale înjurăturilor iar la final să spuneți extraordinarul cuvânt care caracterizează majoritatea artiștilor ca voi și anume: „PACE”. Așa se face, pur și simplu! După ce îi iei toți morții în falus și după ce continui să îi explici despre flow-ul tău ancestral, îi spui cuvântul magic.

 Acum că lumea deja știe cât de serioși și periculoși sunteți, aveți nevoie neapărat de un label! Numele trebuie să fie pe măsura celor deja cunoscute de la noi din România! Încercați: „BăiețiiDeCartier Records” sau „FabricaDeMC13” – sunt sigur că lumea o să vă asimileze cu cei care au muncit ani de zile să ajungă la nivelul respectiv și care s-au dedicat total pentru hip-hop-ul românesc și o să deveniți faimoși pe internet, așa cum vă doriți!

 Problema intervine în momentul în care aveți nevoie de bani pentru a vă achiziționa propriul studio. Acum trebuie neapărat să începeți să vă afirmați în concerte. Căutați un bar proaspăt deschis de vreun „inteligent” cu bani și discutați cu el despre detaliile evenimentului. Este în regulă dacă voi cântați de două luni și susțineți concerte cu prețul unui bilet de 15 ron, la care sunt prezenți prietenii și voștri. Cine spunea că nu poți să trăiești din hip-hop nu știa să facă afaceri, cu siguranță!

 Dragilor, în momentul în care o să îndepliniți obiectivele acestui ghid, să fiți siguri că viitorul vostru ca artiști a început și că în sfârșit o să vă puteți îndeplini visul de a ajunge celebri pe rețele de socializare și Youtube! Restul o să vină de la sine.

 De asemenea, atâta timp cât  o să existe asemenea oameni, promit că o să continui să scriu astfel de editoriale. Să ne auzim cu bine sau cum ați spune voi: „PACE”!