Vertigo

Se pare că băieții de la Vertigo au lansat pe Youtube încă un cypher, de această dată alături de DJ SCS. Pe bucată apar Psihotrop, Ferat, Bugales și Hunter, iar de instrumental s-a ocupat Cutty. Dacă i-ați ascultat pe băieți și înainte, știți că aceștia nu se lamentează și că ceea ce scot este de calitate, însă de această dată se pare că au intervenit câteva probleme:

Psihotrop transmite:

Trupa a murit. Trăiască trupa!
Cypher-ul acesta a fost postat fără acordul nostru, având în vedere că eu, Ferat și Bugales nu mai avem nicio legătură cu Hunter. Intenționam să-l scoatem în altă formulă și să fie re-masterizat, însă asta este… noi ne continuăm felia. în ciuda lipsei de bun-simț a unora.
Urmează piese noi în formula Ferat & Psihotrop când ajungem și noi pe la studio (să sperăm că de săptămâna viitoare).
Pace pentru pace! și batem obrazul cui nu-l are.

Ferat transmite:

ANUNT. Acest cypher a fost postat fara acordul nostru.
Omul care l-a postat ne are si la block pe Facebook, de altfel, iar atunci cand a fost confruntat cu ideea ca a pus o piesa de-a noastra pe care noi nu o voiam urcata (cel putin nu in formatul asta, era filmat si un videoclip) a raspuns spunand „da-ti-ma in judecata”.
Nu-i mare pierdere, noi ne-am facut felia, insa dovada de neprofesionalism si lipsa de maturitate pe care o afisaza fostul nostru coleg e demna de… sa-mi bag pula, nici n-are rost sa mai zic.
Chestiile pe care le pot face oamenii din pura frustrare sunt incredibile :))
Lasand asta la o parte, urmeaza in curand (cand se intoarce frate-miu Bughee din Italia, sa pot sa merg si io la studio) piese noi, dintre care una semnata Ferat& Psihotrop.
Am pus si link-ul de la cypherul uploadat cu forta, sa-l ascultati daca tot l-a urcat. Muie ipocriziei si mancatoriei din hip hop. In rest, multa pace

Dacă toate cuvintele de mai sus au fost spuse (scrise), tind să cred că acesta este sfârșitul proiectului Vertigo, însă nu vreau să mă pronunț până în punctul în care o să fiu sigur de acest lucru. Lăsând asta la o parte, vă doresc audiție plăcută!