Iata cateva cuvinte din partea lui Danutz MC pentru RadioONMusic si mai jos puteti asculta 3 piese , auditie placuta ! :
” Pai, sa incep asa,ma numesc DanuTz,sunt din Deva,am 15 ani. Deci, cant de prin Septembrie 2008 cred , nu mai stiu sigur. Si,sa va spun cum am inceput sa cant: pai, eram mai mic , ii ascultam pe cei din Deva, si imi placea cum cantau, Ali Star, Rabbyt, VHM plm.. si mai multi, dar imi doream sa cant si eu.. ii tot ceream la Rabbyt microfonu’ sa cant.. dar nu-mi placea deloc vocea si alte chestii… dar pana la urma.. m-am apucat sa cant la vrajeala, vocea iar nu-mi placea.. dar faceam piese la caterinca, si pana la urma am inceput sa evoluez incet,cu criticile de pe Myband.. incercam sa fac cum scria lumea, oricum cel mai mult mau ajutat B-Red si Ali Star, am tot fost la ei, si am inceput sa invat, am tot facut piese, vroiam sa fiu mai bun, dar nu prea avea efect, acum am inceput sa ma perfectionez atat la versuri, cat si la flow . Oricum, chiar daca altora le place sau nu treaba pe care o fac, eu tot o sa continui ! Si, chiar imi pare bine ca am spus tot ce am avut de spus !
   Imi pare bine ca mai gasesc cate un blog care promoveaza artistii muzicii hip-hop, RadioONMusic mi se pare un blog foarte reusit,deci,chiar n-am cuvinte.. bravo si multumesc RadioONMusic !

DanuTz MC feat. Ali Star & ZeT – Fara tine

DanuTz MC –  Asa e peste tot !

DanuTz MC – Proba