De La SoulChiar dacă cei de la De La Soul își petrec o mare parte a timpului muncind pentru viitorul lor material, se pare că acestora le place să se joace.

Astăzi, aceștia au lansat pe contul de SoundCloud o piesă care este o colaborare cu NAS și este intitulată „GOD IT”, iar de producția acesteia s-a ocupat G_Force aka Calvin Valentine. Țin să precizez că piesa nu face parte din tracklist-ul vreunui album, ci este doar un „aperitiv” pentru ceea ce urmează.

Și fiindcă am menționat mai sus că băieții de la De La Soul pregătesc un material, pe care-l vor lansa în nu mai puțin de unsprezece zile, adică pe 2 mai, vă voi vorbi puțin despre aceștia.

Ei bine, De La Soul înseamnă Posdnous, Dave și Maseo. Numele acestora este cunoscut de către publicul ascultător datorită albumelor „3 Feet High and Rising”, „De La Soul Is Dead”, „Stakes Is High”, și nu numai. Probabil toată lumea a fredonat odată cu ei versurile pieselor „My Myself and I”, „Saturdays” și „Feel Good Inc”.

Pentru mai bine de o decadă, aceștia au fost artiști independenți, deoarece au simțit nevoia să se manifeste fiecare în felul său. Și fiindcă sunt foarte multe de zis despre viziunea celor trei asupra viitorului lor material, voi cita câteva fraze din cele spuse de ei înșiși:

„This will be our first De La Soul studio album in eleven years. We’re excited and ready to create. It’s been essential that we find ways to fund, record and release new music. Typically the fans have been the ones who support and appreciate our vision, so using Kickstarter and giving our fans the opportunity to be a part of the process just feels right. We see Kickstarter as a home for creative minds and a wonderful platform; where people who believe, respect and see the vision, can support an idea and make it a reality.True to our Hip-Hop roots, we make music without limits. This new album will incorporate elements of Jazz, Funk, Rock, Country Western and anything else we’re feeling in the moment.”

Mai multe „dezvăluiri” despre „And The Anonymous Nobody” puteți găsi pe kickstarter-ul pe care aceștia l-au creat în luna martie a acestui an, adică aici.

Și acum să ne întoarcem la piesa de care vă vorbeam la începutul articolului, audiție plăcută!