Album Dedey - Negru

Data de 21 decembrie pentru Dedey.originar din orașul Petroșani și membru al label-ului Bandit Music, reprezintă ziua de lansare a materialului intitulat „Negru”, un album ce numără 17 piese.

Atipic pentru majoritatea albumelor lansate în ultima perioadă, acesta conține piese doar cu versuri ce poartă semnătura lui Dedey, ceea ce presupune că nu avem parte de nici o colaborare, dar și faptul că avem un mesaj personal și atent lucrat.

În partea tehnică a materialului îl regăsim pe bunul prieten al artistului, Keri, fiind cel care s-a ocupat de majoritatea instrumentalelor alături de SEZ și Etas, iar cu Mitză de la Agresiv și Karie pentru mixul și masterul pieselor.

Lansarea în mediul online a acestui album vine însoțită de un videoclip pentru piesa „În jocul ăsta”, fiind realizat de către Sega de la Frategrafia, cel care s-a ocupat și de partea grafică a materialului și pe contul de YouTube al căruia a fost urcat albumul.

Acesta este cel de-al doilea videoclip lansat în această lună, precedentul fiind cel pentru piesa care poartă numele albumului, și anume „Negru

Audiție plăcută!