Deliric

Atât pentru label-ul Facem Records cât și pentru membri trupei C.T.C, DOC și Deliric, ziua de duminică a fost una productivă din punct de vedere al pieselor lansate în mediul online.

Așadar, la câteva ore de la piesa ”În control”, semnată DOC, colegul de trupă al acestuia ne prezintă o altă ”DELIcatesă” muzicală intitulată ”În legea mea”, după ce la începutul lunii am avut parte de freestyle-ul ”Stil Del”.

Piesa este extrasă de pe viitorul material ”PORC Street Tapes VOL. 2 // Deliric – ‘Delicatese‘ ” și beneficiază de un instrumental realizat de către Deliric folosind pseudonimul de producător, Jupiter. Pe piesă puteți auzi atât pasaje din melodia ”Derobotizare”, semnată Cedry2k cât și scratch-uri, îmbinate și realizate de DJ Grigo.

Lansarea acestei piese este însoțită de următorul anunț din partea artistului:

Lansarea DELIRIC – „DELICATESE” se amâmă până pe 27 octombrie.

Îmi pare rău să vă anunț dar din când în când întâmpinăm „dificultăți tehnice” ce ne dau planurile peste cap. Sunt nevoit să mut data lansării mixtape-ului de pe 13 octombrie până pe 27 octombrie. Se ține tot în Silver Church. Sper că nu v-am dat planurile peste cap prea rău și să ne vedem acolo.

Audiție plăcută!