MusicExpertCompany lanseaza saptamana viitoare noul videoclip Guess Who – “Tot mai sus“. Acesta va avea premieră pe MTV marti, 14 iunie, la 22:00. Simultan, artistul va fi invitat la Pro FM in cadrul emisiunii LoL pentru a da mai multe informatii despre clip si despre noul album.

Materialul video a fost filmat la sfarsitul lunii mai in regia lui Iulian Moga si a beneficiat de o productie impresionanta, o adevarata desfasurare de forte. Single-ul “Tot mai sus” a fost lansat in urma cu o luna, strangand deja peste 1.500.000 vizualizari pe canalul oficial Okapi Sound de YouTube. Compus de Guess Who si Agresiv, acesta poarta numele celui de-al doilea album din cariera artistului, care va contine colaborari cu Grasu XXLSpikeAgresivDOC si altii.

Pe numele sau real Laurentiu MocanuGuess Who face parte din noul val de artisti hip-hop care au revolutionat industria muzicala romaneasca. A devenit cunoscut publicului larg la sfarsitul lui 2009, odata cu lansarea “Locul Potrivit” – o piesa cu puternic mesaj social, single-ul Manifest (noiembrie 2010) confirmand imensul succes la public al artistului.