chris miles

Înainte de a oferi detalii despre acest puști, vreau să menționez că nu vreau să fac o comparație între hip hop-ul nostru și cel de peste ocean pentru că n-am nicio șansă, e doar o diferență de atitudine și de respect față de muzică. Așadar, Chris Miles pe numele său tocmai a semnat un contract în valoare de 1.5 milioane de dolari cu Warner / Campbell, alături de un avans de 182.500 dolari pentru a putea lansa albumul său de debut. Vorbim de sume care sunt grele și în vise, dar în industria hip hop-ului din România?

Chris Miles a devenit faimos la audițiile de la Americanii au Talent, atunci când avea vârsta de 13 ani, dar nu reușise prea multe așa că a continuat să lucreze la visul său. Anul trecut, el a lansat și un mixtape numit ”Growing Pains”, plus că a avut o prestație în New York la Highline Ballroom unde a fost întâmpinat cum se cuvine de un public numeros. Mulți sunt sceptici privind viitorul său, dar asta putem spune că se întâmplă și la noi în țară cu MC’ii ce reușesc să atragă atenția pe YouTube / Facebook cu piesele lor.

Cel mai recent video al său se numește ”32 Bar Acapella”, dar pentru mai multe piese puteți să vă abonați la contul său oficial de YouTube unde veți putea urmări și prestația din New York despre care v-am spus în rândurile precedente.