Dilated Peoples @ Electric Castle

 Dragi oi negre, dacă vă era dor să îi auziți pe cei de la Dilated Peoples cântând live pe o scenă din România, o veți putea face în vara acestui an, căci trupa californiană revine pe meleaguri românești, în cadrul festivalului Electric Castle!

 În ultimii ani, mulți iubitori ai culturii hip hop s-au putut bucura de prezența unor nume mari ale acesteia pe scenele din România, lucru ce se va întâmpla și în acest an, căci, când vine vorba de line-up-urile festivalurilor ce vor avea loc pe parcursul verii, numele unor artiști sau trupe reprezentative pentru cultura hip hop nu contenesc să apară.

 Astfel, trupa Dilated Peoples va fi prezentă la Electric Castle într-una din zilele festivalului, care se va desfășura în perioada 14-17 iulie. Mai multe detalii despre restul artiștilor, dar și despre abonamentele ce asigură accesul la festival, pot fi găsite aici.

 În altă ordine de idei, vă reamintesc că în anul 2015, unul dintre membrii trupei menționate mai sus, și anume Rakaa Iriscience, a acordat un interviu site-ului nostru, pe care îl puteți citi prin intermediul acestui articol.