Red Bull Thre3style's Lucky Bastid

Țara noastră are de o săptămână încă un DJ înscris în cursa pentru un loc în finala Red Bull Thre3style care va avea loc în perioada 1-6 septembrie în Azerbaijan.

DJ DOX este cel de-al doilea DJ român care s-a înscris în competiția Red Bull Thre3style’s Lucky Bastid, după DJ ANTENNA, despre care puteți găsi informații în acest articol.

Skratch Bastid, ambasadorul Thre3style și unul dintre jurații finalei mondiale va selecta cei doi DJ care vor merge la Baku în prima săptămână a lunii septembrie. Vor fi doi câștigători, unul reprezentând emisfera verstică, iar celălalt pe cea estică, ce vor fi anunțați in prima săptămână a lunii august.

DJ DOX este și cel de-al doilea membru al unicul crew de DJ/Turntablists din România, Turntable Science (ce reunește patru din cei mai apreciați DJ-I de pe scena hip hop românească, DJ Dox, DJ Undoo, DJ FaiboX, DJ Paul) care participă la această competiție, primul fiind DJ Undoo care s-a calificat și a reprezentat România în finala acestei competiții.

Mai jos puteți asculta mix-ul cu care DJ DOX s-a înscris în competiție și il puteți susține adăugând mix-ul său la favorites și dându-i share.

Dacă mai știți și alți DJ români înscriși în competiție, așteptăm să ascultăm și mix-urile lor.

Audiție plăcută!

DJ DOX – Red Bull Thre3style’s Lucky Bastid by Dj Dox on Mixcloud