HipHop Ellements_Portrait_B24_B52__3

DJ DOX vă invită la Hip Hop Elements #3, unde vei avea ocazia să vezi lucrările artiștilor D’JR – KITRA – NAZEK – RO – MIST – NESK – IRLO – 2EFS – SCORE, totul în ritm de Hip Hop!

Mai mult, toți writerii sunt chemați să își reprezinte cartierul la concursul LIVE de schiță de graffiti „REP YOUR HOOD”. Cea mai reușită schiță câștigă un case de 6 spray-uri!

Joi, 26 septembrie, începând de la ora 21.00, totul la B52 The Club!

Intrare: 10 RON

Ce este HipHopElements – powered by B52?

B-boying. DJ-ing. Graffiti. MC-ing. Toate la un loc formează cultura unică pe care o numim Hip-Hop. Încă de la origini, mișcarea a fost definită prin însăși unitatea celor patru elemente, o solidaritate care, din păcate, se pare că s-a pierdut în timp pe scena românească. Așa s-a născut proiectul HipHopElements, din dorința de a reuni componentele de bază ale acestei culturi.

B52 The Club are plăcerea să vă invite în fiecare joi la serile HipHopElements, menite să promoveze valorile autohtone ale culturii Hip-Hop și, ulterior, să le reunească periodic într-o singură seară dedicată unității. Astfel, în fiecare săptămână ai ocazia să faci cunoștință cu cei mai avizați artiști în materie de B-boying, DJ-ing, Graffiti și MC-ing, urmând ca cea de-a cincea săptămână să îi adune pe toți la un loc pentru a sărbători cele patru HipHopElements.

De ce?
-> Prezentarea principiilor fundamentale ale culturii Hip-Hop
-> Educarea în privința celor patru elemente (B-boying, Dj-ing, Graffiti, MC-ing)
-> Culturalizarea prin intermediul discuțiilor libere / workshop-urilor găzduite de artiști
-> Reunirea elementelor conform conceptului de bază al culturii Hip-Hop: Unitatea
-> Crearea unei tradiții în peisajul Hip-Hop-ului românesc