Pe 23 decembrie, am dat start unui nou concurs organizat de RadioONMusic.ro, pentru a da o sansa artistilor aflati la inceput de drum. Pana pe data de 31 decembrie, s-au trimis foarte multe mail-uri, din care am ales trei piese ale artistilor, Donk, Mirco si Dadi.

Concursul s-a bazat pe like-uri, care contau la decizia finala in proportie de 60% si pe parerea noastra, care conta 40%. Am stabilit acest mod de a alege castigatorul, deoarece in caz ca o piesa are mai multe like-uri, decat una care este mult mai buna, dar are like-uri mai putine, sa castige cea cu like-uri mai putine, deoarece logic, este in interesul nostru sa lucram cu artistul cel mai bun.

Iar acum vom afisa clasamentul celor trei artisti, care au intrat in finala concursului nostru.

1.Dadi – 61 like-uri

2.Donk – 47 like-uri

3. Mirco – 12 like-uri

Diferenta dintre Dadi si Donk, este foarte mica, asadar castigatorul va fi ales prin decizia noastra finala, iar acesta este:

Donk

Il felicitam pe Donk, artistul cu care noi vom colabora, dar si pe Dadi, caruia ii vom publica urmatorul material pe care il va lansa. Nu uitati ca RadioONMusic.ro pregateste si cea de a doua editia a concursului, dar pana atunci ramaneti pe RadioONMusic.ro pentru alte concursuri.