Dope D.O.D. / Airfield Festival

Airfield Festival 2017  UPDATE 26.01.2017: Organizatorii Airfield Festival au confirmat participarea celor de la Dope D.O.D. în cadrul următoarei ediții a evenimentului. De asemenea, aceștia au anunțat și alți artiști ai scenei de hip-hop. Mai multe detalii găsiți aici.

 Știre inițială:

 În această vară, Airfield Festival se va desfășura în perioada 29 iunie – 2 iulie, în cadrul Aerodromului Măgura din Sibiu. După cum bine știți, evenimentul respectiv aduce în același loc artiști ai mai multor genuri muzicale, atât din România, cât și din străinătate. Scena hip-hop s-a bucurat în fiecare an de prezența unor artiști apreciați de publicul ascultător. Spre exemplu, în cadrul ediției trecute au fost prezente nume precum: R.A the Rugged Man, A.F.R.O., Immortal Technique, Phryme, Macanache, Psihotrop, J Saw, iar lista poate continua.

 În prezent, pe pagina de Facebook a grupului Dope D.O.D. a fost distribuit acest link. Prin intermediul său, artiștii respectivi își anunță participarea în cadrul ediției de anul acesta a Airfield Festival. Cu toate acestea, anunțul nu este în prezent confirmat oficial de către organizatorii evenimentului. Probabil că acest lucru va fi realizat pe parcursul zilei de mâine.

 Până la noi detalii, vă informez că biletele pot fi deja achiziționate prin intermediul kompostor.ro, la prețul de 79 ron (Early Bird) și 99 ron (Promoție Abonament Festival + Camping 4 zile).