Dragonu AKA 47Vin cu o veste bună pentru cei care-l îndrăgesc pe Dragonu AKA 47 – artistul a lansat în decursul zilei de ieri un nou model de tricou!

Pe lângă cele cinci modele de tricouri deja existente, acesta vine cu un al șaselea, care-l ilustrează pe el, surprinzându-i chipul și bustul.

Spre deosebire de celelalte tricouri, prețul acetuia este puțin mai mare, fiind de 75 de lei, iar achiziționarea sa se efectuează la fel ca în cazul celorlalte.

În altă ordine de idei, vă reamintesc că Dragonu AKA 47 a început un turneu prin țară, cel mai recent concert susținându-l pe 23 mai la Petroșani, următorul oraș fiind Sighișoara, unde va ajunge în acest week-end, pe 29 mai. Referitor la cel din urmă, astăzi Dragonu AKA 47 a anunțat un concurs care vă oferă șansa de a câștiga 3 invitații pentru concert. Pentru a afla mai multe despre acesta urmăriți pagina sa de Facebook.

Mai multe detalii despre concertele pe care artistul le va susține puteți găsi pe site-ul nostru, dar și pe www.dragonu.ro, unde veți putea găsi și colecția sa de tricouri.