Cu o singura zi pana la lansarea albumului sau „2 Lumi 1 life„, Drei Ros lanseaza in premiera pe Urban.ro, noua sa piesa intitulata „Move It„, ce este in colaborare cu J. Yolo si Dyce Dylli. Asta dupa ce artistul revine dupa o colaborare cu Akon, lansand acum trei saptamani piesa „Criminal Minded„. Piesa este extrasa de pe albumul „2 Lumi 1 life„, care urmeaza sa fie lansat maine, 11 noiembrie, la ora 20:00.

Noua piesa este produsa de Alin Radu, mix/master-ul fiind realizat de JD Feighner. Piesa este oferita gratuit spre descarcare pe pagina de youtube oficiala a artistului sau mai jos. Mai jos aveti si cateva cuvinte din partea lui Drei Ros pentru Urban.ro, despre albumul ce sta sa fie lansat maine.

“2Lumi 1Life” reprezinta viata mea si faptul ca am trait in Romania si in U.S.A. majoritatea timpului, fiind-mi greu sa ma impart intre cele doua locuri si totodata lumi diferite. Influentele muzicale din cele doua locuri se pot simti pe acest album. Am vrut sa fac o conexiune intre hip-hop-ul romanesc si cel american si intre sunetul european si cel din U.S.A. Majoritatea pieselor au parti atat in engleza cat si in romana, reprezentand cele doua lumi.

Prin muzica mea incerc sa reprezint Romania si sa prezint lumii intregi gandirea unui roman si in acelasi timp sa le demonstrez ca se poate ca un rapper din Europa de Est sa se impuna intr-o industrie in care este foarte greu sa patrunzi, cum este cea a hip-hop-ului American.

Este un proiect unic si nu cred ca voi mai face ceva similar, dar cu siguranta va voi surprinde si cu urmatorul material. Albumul contine 15 piese, de productie s-a ocupat Alin Radu (Romania), Kajmir Royale (SUA) si Dallas (Romania), iar de mix si master JD Feighner (USA).

Printre colaborari pot enumera artisti romani cum ar fi: Nico, J.Yolo, DOC, Skizzo Skillz, FDD, Nane, Criss Blaziny, si artisti internationali precum Akon, Glasses Malone, Diedra, Mo-Man, NSYG si altii.

Piesa mea preferata este clar cea cu Akon, Criminal Minded la care urmeaza sa filmez si un videoclip in luna Ianuarie in Los Angeles.

Albumul va fi valabil pe www.dreiros.com la ora 20:00 (ora Romaniei). Sper sa va placa.