Asculta-noul-album-Dribbler---Nave-Spatiale-audio

Ne face placere sa va anuntam ca Dribbler zis Nave Spațiale, tocmai și-a lansat albumul de debut. Materialul se numește „navespațiale” și conține nouă piese.

Majoritatea melodiilor conțin citate dintr-o piesă de teatru radiofonic scrisă de Victor Eftimiu, scratch-uite cu mare măiestrie și precizie de DJ Undoo. Nu există voci înregistrate special pentru acest album. Cele care totuși se aud, sunt ale actorilor din piesa de teatru menționată mai sus. Excepție face piesa cu numărul 8, ”Dacă ar fi sa vina”, care beneficiază de intervenția domnului Alexandru Mironov.

Vream să vă recomandăm în mod special colaborarea cu Gorgonite, un tânăr trompetist foarte talentat, care a rezultat într-o piesă cu specific trap/hip-hop (track-ul numărul 5, „Invazia”), varianta instrumentală a unui remix pentru „Frații Praștie 2”. Piesa în varianta cu voce va putea fi ascultată pe Imaginarium, albumul ce urmează să fie lansat de către Serafim.

Coperta albumului a fost făurită de Grig – autorul mesajului „Priveste cerul…”. Ordinea pieselor și particularitățile anumitor perechi dintre ele sunt două detalii care pot înlesni înțelegerea complexității acestui album. Albumul poate fi ascultat gratuit si descarcat de pe Bandcamp.