Ana

Articole

Concert: Lansare album Phunk B & Nerub – „VELE” @ Cluj-Napoca – 28.01.2017 Concert: Lansare album Phunk B & Nerub – „VELE” @ Cluj-Napoca – 28.01.2017

Phunk B & Nerub

 În cadrul unui articol anterior, vă anunțam că pe lângă dezvăluirea copertei și tracklist-ului viitorului lor material, Phunk B & Nerub au făcut publică și data l..

Phunk B & Nerub au dezvăluit tracklist-ul și coperta materialului „VELE”, împreună cu concertul de lansare! Phunk B & Nerub au dezvăluit tracklist-ul și coperta materialului „VELE”, împreună cu concertul de lansare!

Phunk B & Nerub

 Spre sfârșitul anului 2016, vă anunțam că Phunk B & Nerub se pregătesc de lansarea unui material împreună.

Joey Bada$$ – Land of the Free Joey Bada$$ – Land of the Free

Joey Bada$$

  Joey Bada$$ va lansa un nou material în curând, iar până în momentul apariției sale, MC-ul a lansat o altă piesă extrasă din cadrul său.

Reggae Fry-Day: Phlo Da Shaolin, Pseudub, King Julien & Muzt Go @ București – 20.01.2017 Reggae Fry-Day: Phlo Da Shaolin, Pseudub, King Julien & Muzt Go @ București – 20.01.2017

Reggae Fry-Day

 Petrecerile cunoscute sub numele de Reggae Fry-Day continuă și în acest an. Astfel, pe data de 20 ianuarie, adică vineri, va avea loc o nouă ediție.

Istoria și neprevăzuta evoluție a tubului de vopsea Istoria și neprevăzuta evoluție a tubului de vopsea

Tub de vopsea

 Atât instrumentele de scris, cât și cele de desenat, la fel ca orice alte instrumente, de altfel, au o poveste în spate.

Promovare: Funky DL – Marauding At Midnight:  A Tribute To The Sounds Of A Tribe Called Quest (Album) Promovare: Funky DL – Marauding At Midnight: A Tribute To The Sounds Of A Tribe Called Quest (Album)

Funky DL

 Pe Funky DL l-ați putut cunoaște odată cu lectura articolului realizat pentru promovarea albumului „Autonomy: The 4th Quarter 2”.

15.01.2017: În urmă cu 23 de ani, Snoop Dogg lansa piesa intitulată „Gin & Juice”! 15.01.2017: În urmă cu 23 de ani, Snoop Dogg lansa piesa intitulată „Gin & Juice”!

Snoop Dogg

 În urmă cu 23 de ani, Snoop Dogg lansa una dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul albumului său de debut intitulat „Doggystyle”.

15.01.2017: Albumul „Step In The Arena” al celor de la Gang Starr împlinește 26 de ani de la lansare! 15.01.2017: Albumul „Step In The Arena” al celor de la Gang Starr împlinește 26 de ani de la lansare!

Gang Starr

 Pe data de 15 ianuarie a anului 1991, grupul muzical Gang Starr lansa cel de-al doilea material discografic.

Snowgoons – Give Me Room / I Reminisce Snowgoons – Give Me Room / I Reminisce

Snowgoons

 Alte două piese din cadrul tracklist-ului albumului „Goon Bap” au fost făcute publice de către cei de la Snowgoons.

Video: L’Orange & Mr. Lif – The Gentle End Video: L’Orange & Mr. Lif – The Gentle End

L’Orange & Mr. Lif

 L’Orange & Mr. Lif au lansat un material împreună pe parcursul anului 2016.

Raekwon anunță lansarea unui nou material! Raekwon anunță lansarea unui nou material!

Raekwon
 Pe data de 12 ianuarie, zi în care artistul Raekwon a împlinit 47 de ani, acesta a anunțat că va lansa un nou material! Albumul respectiv este cel care va ocupa locul șapte în discogra..

DMX – Bane Is Back DMX – Bane Is Back

DMX

Dacă nu ați auzit de mult timp ceva nou din partea lui DMX, acum o puteți face! Pe parcursul zilei de ieri, binecunoscutul MC a lansat o nouă piesă! Realizată în colaborare cu Swizz Beatz,..