Ana

Articole

Video: Hopsin – All Your Fault Video: Hopsin – All Your Fault

Hopsin

 Pe data de 16 februarie, Hopsin anunța prin intermediul unei postări făcute pe rețeaua de socializare Facebook că va lansa o nouă piesă.

20.02.2017: Albumul „The Awakening” al lui Lord Finesse împlinește 21 de ani de la lansare! 20.02.2017: Albumul „The Awakening” al lui Lord Finesse împlinește 21 de ani de la lansare!

Lord Finesse

 În urmă cu 21 de ani, pe data de 20 februarie, Lord Finesse lansa albumul cu numărul trei în discografia sa.

19.02.2017: În urmă cu 26 de ani, GZA lansa primul său material solo! 19.02.2017: În urmă cu 26 de ani, GZA lansa primul său material solo!

GZA

 „Words From The Genius” este numele primului material solo al MC-ului GZA, cunoscut în acea perioadă ca fiind The Genius.

17.02.2017: În urmă cu 29 de ani, Geto Boys lansau albumul lor de debut! 17.02.2017: În urmă cu 29 de ani, Geto Boys lansau albumul lor de debut!

Geto Boys

 În urmă cu 29 de ani, pe data de 17 februarie, grupul cunoscut sub numele de Geto Boys (sau Ghetto Boys) lansa întâiul său material discografic, intitulat „Making Trouble”.

Video: Snowgoons – Freedom feat. Sicknature, Snak The Ripper & Block McCloud Video: Snowgoons – Freedom feat. Sicknature, Snak The Ripper & Block McCloud

Snowgoons

 Spre sfârșitul interviului pe care l-am realizat alături de cei de la Snowgoons, prin persoana lui DJ Illegal, ați putut afla că noi videoclipuri pentru piesele celui mai recent mate..

16.02.2017: În urmă cu 24 de ani, 2Pac lansa cel de-al doilea material discografic al său! 16.02.2017: În urmă cu 24 de ani, 2Pac lansa cel de-al doilea material discografic al său!

2Pac

 Pe data de 16 februarie a anului 1993, prin intermediul caselor de discuri T.N.T.

Video: Egris – Vibrații calde Video: Egris – Vibrații calde

Egris

 În cazul în care vă doreați să auziți ceva nou din partea lui Egris, puteți să o faceți prin intermediul piesei lansate de către acesta pe parcursul zilei de astăzi.

S-au împlinit 18 ani de la moartea lui Big L! S-au împlinit 18 ani de la moartea lui Big L!

Big L

 Anii trec repede, cultura hip hop a evoluat, însă numele artiștilor care și-au pus amprenta asupra dezvoltării acesteia nu au fost nicidecum uitate.

Album: gAZAh – Sustain’Ability (Ascultă) Album: gAZAh – Sustain’Ability (Ascultă)

gAZAh

 Vă amintiți de piesa intitulată „Venim!” și lansată pe parcursul anului 2015 de către gAZAh și alți membri ai labelului constănțean Paranoia 13? Pornind de la această piesă as..

SpoT – Ritm feat. Ateliere de Creație & DJ Sfera SpoT – Ritm feat. Ateliere de Creație & DJ Sfera

SpoT

 Pe parcursul zilei de ieri, beatmaker-ul pe nume SpoT a lansat o nouă piesă. Pentru realizarea sa, acesta a colaborat cu trupa Ateliere de Creație și DJ Sfera.

Video: Raekwon – This Is What It Comes Too Video: Raekwon – This Is What It Comes Too

Raekwon

 La scurt timp de la lansarea piesei intitulate „This Is What It Comes Too”, care face parte din tracklist-ul viitorului său material, Raekwon revine cu videoclipul său.

Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder! Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder!

9th Wonder

Producătorul pe nume 9th Wonder este cel datorită căruia patru dintre cele mai cunoscute albume de hip hop fac parte din arhiva Univeristății americane Harvard.