Ana

Articole

Video: Nyck Caution & Kirk Knight – Off The Wall Video: Nyck Caution & Kirk Knight – Off The Wall

Nyck Caution & Kirk Knight

 Ziua de ieri a fost marcată de lansarea unui nou videoclip din partea a doi dintre membrii PRO ERA.

Onyx & Dope D.O.D. au lansat albumul „Shotgunz In Hell” alături de un nou videoclip! Onyx & Dope D.O.D. au lansat albumul „Shotgunz In Hell” alături de un nou videoclip!

Onyx & Dope D.O.D.

 Pe parcursul acestei zile, băieții de la Onyx & Dope D.O.D. au lansat albumul „Shotgunz In Hell”.

Reggae Fry-Day: Poormen Sound, King Julien & Phlo Da Shaolin @ București – 20.05.2017 Reggae Fry-Day: Poormen Sound, King Julien & Phlo Da Shaolin @ București – 20.05.2017

Reggae Fry-Day

Petrecerile desfășurate sub numele de Reggae Fry-Day continuă! Astfel, ziua de astăzi va găzdui un nou eveniment cu specific reggae, în cadrul căruia veți putea asculta  muzic..

Onyx & Dope D.O.D. au afișat coperta și tracklist-ul viitorului lor material! Onyx & Dope D.O.D. au afișat coperta și tracklist-ul viitorului lor material!

Onyx & Dope D.O.D.

 Până în momentul de față, băieții de la Onyx & Dope D.O.D. au lansat două piese extrase din cadrul viitorului lor material.

18.05.2017: Se împlinesc 24 de ani de la lansarea albumului de debut al lui Guru! 18.05.2017: Se împlinesc 24 de ani de la lansarea albumului de debut al lui Guru!

Guru

 Când vine vorba de ceea ce a lăsat Guru în urmă prin activitatea sa muzicală, unul dintre primele noastre gânduri se îndreaptă spre seria de materiale intitulate „Jazzmatazz”.

Video: Samurai – De unde alții cad Video: Samurai – De unde alții cad

Samurai

 Pe parcursul acestei seri, Samurai a lansat un nou videoclip.

JAZZ 8 – N-am liniște feat. Macanache & DJ Antenna JAZZ 8 – N-am liniște feat. Macanache & DJ Antenna

JAZZ 8

 Piesa ce ocupă locul opt în cadrul tracklist-ului albumului „JaZZoMetric” lansat de către JAZZ 8 este cea intitulată „N-am liniște”.

Nerub – Poze cu Vlad Flueraru Nerub – Poze cu Vlad Flueraru

Nerub

 Pe parcursul acestei zile, Nerub și Vlad Flueraru au lansat o piesă împreună. Cel din urmă este invitatul lui Nerub în cadrul piesei intitulate „Poze”.

Omu Gnom lansează noi modele de tricouri și bluze dedicate proiectului „Hrană”! Omu Gnom lansează noi modele de tricouri și bluze dedicate proiectului „Hrană”!

Omu Gnom

 Pe parcursul zilei de ieri, Omu Gnom și-a anunțat ascultătorii că a lansat noi modele de obiecte vestimentare.

11.05.2017: În urmă cu 24 de ani, cei de la Onyx lansau piesa intitulată „Slam”! 11.05.2017: În urmă cu 24 de ani, cei de la Onyx lansau piesa intitulată „Slam”!

Onyx

 Piesa intitulată „Slam” este a doua la număr lansată din cadrul albumului de debut al grupului Onyx, și anume „Bacdafucup”.

„The World Is MIND” este numele celui mai nou material lansat de către KRS-One! „The World Is MIND” este numele celui mai nou material lansat de către KRS-One!

KRS-One

 Ziua de 9 mai a fost marcată de lansarea unui nou material din partea lui KRS-One.

Albumul „DAMN.” al lui Kendrick Lamar a fost certificat cu discul de platină! Albumul „DAMN.” al lui Kendrick Lamar a fost certificat cu discul de platină!

Kendrick Lamar

 Au trecut trei zile de când vestea certificării albumului „DAMN.” al MC-ului american Kendrick Lamar cu discul de platină a fost făcută publică.