Articole

MUZE – O să fie bine (Video) MUZE – O să fie bine (Video)

Trupa MUZE dă un ton pozitiv acestei toamne. EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover ne asigură că „O să fie bine”, prin cel mai nou videoclip al lor.

MUZE și Mario V ne relaxează cu Aloe vera MUZE și Mario V ne relaxează cu Aloe vera

În ultima lună de vară, fetele din trupa MUZE revin cu o piesă fresh, în colaborare cu Mario V – „Aloe vera”.

Gani revine cu Oglinzi – primul videoclip de pe noul album solo Gani revine cu Oglinzi – primul videoclip de pe noul album solo

După o perioadă în care s-a concentrat în principal pe activitatea alături de trupa MUZE, Gani revine cu un nou proiect solo.

GNOSTIC cu RimeZic și Dj Wicked – Reprezint Transilvania (VIDEO) GNOSTIC cu RimeZic și Dj Wicked – Reprezint Transilvania (VIDEO)

GNOSTIC a lansat videoclipul piesei Reprezint Transilvania. Proiectul reprezintă o colaborare de pe viitorul său mixtape, avându-i invitați pe RimeZic și Dj Wicked.

MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video) MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)

Muze
  La începutul anotimpului rece, trupa MUZE încălzește publicul cu vibe-uri de vară în videoclipul piesei Cele 4, primul single de pe materialul aflat în lucru.

Gavlyn și Reverie vor susține primul concert în România! Gavlyn și Reverie vor susține primul concert în România!

 Rapperițele americane Reverie și Gavlyn vin în Club Fabrica din București pe data de 18 octombrie pentru a susține un concert exclusiv în România.

GNOSTIC – BLE$TECUVANTAT (Audio) GNOSTIC – BLE$TECUVANTAT (Audio)

La doar două săptămâni după lansarea videoclipului „Străin printre cunoscuți” împreuna cu CINO, GNOSTIC lansează piesa „BLE$TECUVÂNTAT”, piesa care oferă și numele mixtape-ului pe..

Reprezent Your Style Workshops & Battles, Hosted by Romanian BBoys & Artizthick Reprezent Your Style Workshops & Battles, Hosted by Romanian BBoys & Artizthick

Romanian BBoys & Artizthick au placerea sa va invite sambata si duminica, 18-19 iunie, la un weekend plin de dans, in cadrul festivalului Underval, organizat de PROEDUS, din cadrul Primariei Muni..

Brain Potion: „Teatrul e destinația mea de evadare interioară” (AUDIO) Brain Potion: „Teatrul e destinația mea de evadare interioară” (AUDIO)

La scurt timp după lansarea piesei „Pe muzica lui Ray”, Brain Potion revine cu o nouă piesă.

Brain Potion – Pe muzica lui Ray Brain Potion – Pe muzica lui Ray

După ce a lansat videoclipul „Artiști”, Brain Potion revine cu piesa „Pe muzica lui Ray”.

Trei legende ale dansului american vin în București! Trei legende ale dansului american vin în București!

 De la coregrafii pentru Michael Jackson, Whitney Houston  sau Will Smith până la ateliere de dans în România
 Suga Pop, Buddha Stretch & Henry Link – Elite Force Workshop | 12-14 feb.

VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ) VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)

 Alexandru revine cu un nou proiect video, intitulat „Prima zăpadă”. Instrumentalul piesei a fost produs de SEZ, de mixaj și masterizare ocupându-se Chițu Ionuț Andrei (Anormal Studio).