Alexandru-Cristian Bratu

Readactor | Fotograf
București
0741 126 917

Progresăm şi uităm să fim fericiţi, îngropăm bucurii într-o mare de biţi. Nu te mai poţi ascunde, eşti mult prea conectat, nu mai poţi să fi singur, eşti identificat. Nu mai poţi să refuzi, nu te lasă să crezi, te învaţă să îţi cauţi iubirea pe net. Viaţa este viteză, nu mai poţi să te opreşti, te strivesc cei din urmă dacă încetineşti. Cineva să oprească invazia de biţi, cineva să ne facă iar fericiţi.

Articole

Video: raku & Vlad Dobrescu – Loco motive Video: raku & Vlad Dobrescu – Loco motive

 La începutul acestei luni, am aflat că raku urmează să lanseze un nou material, acesta se intitulează „rever” și va fi disponibil începând cu luna martie.

Morloc MPC Sunday – #5 – Romanian Disco Funk Hip Hop Morloc MPC Sunday – #5 – Romanian Disco Funk Hip Hop

 Unul din cel mai important aspect al pieselor hip hop pe care le ascultați zi de zi o reprezintă instrumentalul ei, fiind de cele mai multe ori energia de care fiecare MC are nevoie pentru a da n..

Video: Delinquent Habits – California feat. Sen Dog Video: Delinquent Habits – California feat. Sen Dog

 „California” este numele celei mai recente piese extrasă de pe viitorul material „It could be round two”, semnat de către trupa Delinquent Habits, album ce va fi disponibil începând cu ..

Video: Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană Video: Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană

 După materialul „Criminal liric în serie Vol  I” realizat împreună cu BaLu’ Beatz anul trecut, Omu Gnom revine cu un nou material de data aceasta alături de DJ Undoo.

Video: Macanache – Non Stop Video: Macanache – Non Stop

 După piesa „Dilimache” lansată la finalul anului trecut și realizată în colaborare cu Dilimanjaro, Macanache revine cu o nouă melodie promovată cu ajutorul unui videoclip.

Reggae Fry-day: Riddim Bandits, Ciupe & King Julien @ București – 18.02.2017 Reggae Fry-day: Riddim Bandits, Ciupe & King Julien @ București – 18.02.2017

 Petrecerile cunoscute sub numele de Reggae Fry-Day continuă și în acestă lună. Astfel, pe data de 18 februarie, adică sâmbătă, va avea loc o nouă ediție.

Video: JAZZ 8 x Fantome – Pământul se-nvârte sub pașii mei Video: JAZZ 8 x Fantome – Pământul se-nvârte sub pașii mei

 JAZZ 8, membru al trupei The Bridge Committee și al proiectului SickSound Crew revine cu o nouă piesă ce presupune o colaborare inedită alături de trupa Fantome, ei fiind cei responsabili de i..

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Bocaseca – Cuprinsu Bocaseca – Cuprinsu

 După lansarea pieselor  „Cum se mișcă” și „Ca la noi”, nembrul label-ului Sick Sound România, și anume Bocaseca, revine cu o nouă piesă.

Samurai a lansat noi modele de tricou! Samurai a lansat noi modele de tricou!

 La scurt timp de la lansarea videoclipului pentru piesa „Făcut din umbre”, pe magazinul online al lui Samurai și-au făcut apariția un noi modele de tricou.

Video: Samurai – Făcut din umbre Video: Samurai – Făcut din umbre

 Samurai, cunoscutul MC originar din Constanța și membru al label-ului Paranoia13, revine cu cea de-a doua piesă extrasă de pe viitorul material intitulat „Dedicat trup și suflet”.

Releveu a lansat videoclipul piesei „Ceilalți” Releveu a lansat videoclipul piesei „Ceilalți”

 După concertul de lansare pe care Releveu l-a susținut ieri în clubul bucureștean J’ai Bistrot cu ocazia lansării videoclipului pentru piesa „Ceilalți”, acesta poate fi vizionat în..