Alexandru-Cristian Bratu

Readactor | Fotograf
București
0741 126 917

Progresăm şi uităm să fim fericiţi, îngropăm bucurii într-o mare de biţi. Nu te mai poţi ascunde, eşti mult prea conectat, nu mai poţi să fi singur, eşti identificat. Nu mai poţi să refuzi, nu te lasă să crezi, te învaţă să îţi cauţi iubirea pe net. Viaţa este viteză, nu mai poţi să te opreşti, te strivesc cei din urmă dacă încetineşti. Cineva să oprească invazia de biţi, cineva să ne facă iar fericiţi.

Articole

Poze: Concert Lansare album Kazi Ploae și Omu Gnom – „KGB” @ București – 09.11.2017 Poze: Concert Lansare album Kazi Ploae și Omu Gnom – „KGB” @ București – 09.11.2017

 Ieri seară, în clubul bucureștean Fabrica, două nume importante din hip hop-ul underground românesc au lansat albumul realizat împreună.

05.11.2017: În urmă cu 21 ani, Tupac lansa albumul „Killuminati: The 7 Day Theory”! 05.11.2017: În urmă cu 21 ani, Tupac lansa albumul „Killuminati: The 7 Day Theory”!

Tupac Shakur

 „Killuminati: The 7 Day Theory” a fost cel de-al cincilea și ultimul album de studio al lui Tupac Shakur, sub noul nume de scenă Makaveli, terminat înainte de moarte sa și prim..

Album: Kazi Ploae * Omu Gnom – KGB (Ascultă / Tracklist) Album: Kazi Ploae * Omu Gnom – KGB (Ascultă / Tracklist)

 Kazi Ploae și Omu Gnom se află în plin turneu de promovare al materialului pe care l-au realizat împreună. Lista orașelor în care urmează să ajungă poate fi văzută aici.

Video: Dilimanjaro & ISCM – Ispita (feat. Faust, Bocaseca & DJ Wicked) Video: Dilimanjaro & ISCM – Ispita (feat. Faust, Bocaseca & DJ Wicked)

Cel de-al treilea material realizat de Dilimanjaro împreună cu ISCM ce poartă numele de „Android” este pe cale să aterizeze pe pământ, pănă atunci vă invit să ascultați una din piesele..

Video: Dspekt – Oxigen Video: Dspekt – Oxigen

Dspekt este unul dintre artiștii din tânăra generație care pot aduce la lumină hip hop-ul românesc.

Video: Releveu – Promenadă Video: Releveu – Promenadă

 După concertul de lansare al videoclipului pentru piesa „Promenadă”, pe care Releveu l-a susținut aseară în Beat Bar Umanist, a venit momentul în care toți cei prezenți pe internet se p..

Concert Lansare Videoclip: Releveu – „Promenadă” @ București – 13.10.2017 Concert Lansare Videoclip: Releveu – „Promenadă” @ București – 13.10.2017

Pe data de 13 octombrie a acestui an, Releveu v-a susține un concert cu ocazia lansării unui nou videoclip.

Poze: Creative Fest 2017 @ București – 22-24.09.2017 Poze: Creative Fest 2017 @ București – 22-24.09.2017

 Creative Fest este cel mai mare festival de artă și cultură urbană ce are loc în București. Anul acesta el a ajuns la a patra ediție.

Airfield Festival: Peste 50.000 de oameni asteptati la Airfield Festival in cele 4 zile de festival Airfield Festival: Peste 50.000 de oameni asteptati la Airfield Festival in cele 4 zile de festival

 Aflat la a 4-a ediție, Airfield Festival, evenimentul care deschide vara festivalurilor din România, așteaptă aproximativ 50.0

Concurs: Aterizează la tine în buzunar o invitație dublă la Airfield Festival 2017! Concurs: Aterizează la tine în buzunar o invitație dublă la Airfield Festival 2017!

Actualizare 23.06.2017: Concursul a luat sfârșit, câștigătorul este: Oana Mocanu.

Video: Macanache – Mult peste Video: Macanache – Mult peste

 „Mult peste” este numele celei mai recente piese semnat de către Macanache și promovată prin intermediul unui videoclip format din clipuri filmate chiar de artist pe parcursul activității ..

Gani – MaRAPton sau iubirea pentru hip-hop în 5 abordări diferite Gani – MaRAPton sau iubirea pentru hip-hop în 5 abordări diferite

 Ce faci atunci când iubești atât de mult hip hop-ul încât devine parte integrantă din tine și l-ai putea elogia la nesfârșit? Gani, de exemplu, a trecut prin toate stările pe care le tră..