Alexandru-Cristian Bratu

Readactor | Fotograf
București
0741 126 917

Progresăm şi uităm să fim fericiţi, îngropăm bucurii într-o mare de biţi. Nu te mai poţi ascunde, eşti mult prea conectat, nu mai poţi să fi singur, eşti identificat. Nu mai poţi să refuzi, nu te lasă să crezi, te învaţă să îţi cauţi iubirea pe net. Viaţa este viteză, nu mai poţi să te opreşti, te strivesc cei din urmă dacă încetineşti. Cineva să oprească invazia de biţi, cineva să ne facă iar fericiţi.

Articole

Video: Onyx & Dope D.O.D. – PIRO Video: Onyx & Dope D.O.D. – PIRO

 După cum vă anunțam într-un articol anterior Onyx și Dope D.O.D. vor colabora și în acest an. Aceasta se concretizează într-un material pe care cele două trupe îl vor lansa împreună.

Live: B.U.G. Mafia – Bani, bani, bani @ Kiss FM Live: B.U.G. Mafia – Bani, bani, bani @ Kiss FM

B.U.G. Mafia

 După lansarea de la începutul săptămânii a videoclipului pentru piesa „Bani, bani, bani”, trupa B.U.G.

Video: La Familia cu Jianu – FAK Video: La Familia cu Jianu – FAK

 După videoclipul primei piese extrasă de pe albumul de revenire al trupei La Familia, intitulată „În realitate”, aceștia revin cu o nouă melodie ce respectă aceste reguli.

Video: B.U.G. Mafia – Bani, Bani, Bani (feat. Michel Kotcha) Video: B.U.G. Mafia – Bani, Bani, Bani (feat. Michel Kotcha)

 Așa cum vă anunțam acum câteva zile, cei de la trupa B.U.G. Mafia au pregătit o nouă piesă ce este promovată cu ajutorul unui videoclip.

Poze: Concert Lansare album Omu Gnom și DJ Undoo – „Hrană” @ Sibiu – 21.04.2017 Poze: Concert Lansare album Omu Gnom și DJ Undoo – „Hrană” @ Sibiu – 21.04.2017

Omu Gnom și DJ Undoo

 Pe data de 21 aprilie, Omu Gnom și DJ Undoo au poposit la Sibiu pentru a susține concertul de lansare al materialului „Hrană”, care a fost lansat luna trecută.

Noul videoclip B.U.G. Mafia va fi lansat pe 24 aprilie Noul videoclip B.U.G. Mafia va fi lansat pe 24 aprilie

 După cum puteți observa din poza atașată mai sus, luni, pe data de 24 aprilie, probabil cea mai cunoscută trupă din hip hop-ul autohton, B.U.G.

Trupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de Guz Trupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de Guz

 Una dintre cele mai cunoscute trupe din hip hop-ul românesc se reîntorc pe scenă, este vorba de La Familia, formația compusă din Puya și Tudor Șisu.

MUZE și Spectru recreează cea mai recentă piesă a trupei MUZE și Spectru recreează cea mai recentă piesă a trupei

 După lansarea videoclipului omonim la finalul lunii februarie, fetele din trupa MUZE revin cu o nouă viziune asupra piesei.

Releveu – În vizită Releveu – În vizită

 Materialul „Porțelan” pe care Releveu se pregătește să îl lanseze în acest an este aproape gata, iar pentru a marca acestă știre acesta ne oferă spre audiție o nouă piesă.

Concurs: Câștigă un CD cu materialul „MACADOPERE” și o invitație dublă la Concert Macanache @ București – 25.05.2017 Concurs: Câștigă un CD cu materialul „MACADOPERE” și o invitație dublă la Concert Macanache @ București – 25.05.2017

 Peste mai bine de o lună, pe data de 25 mai, vă invităm la un eveniment marca Macanache ce va avea loc în București și care are ca scop lansarea noului material „MACADOPERE”.

Interviu: Phunk B @ CloseUp (Video) Interviu: Phunk B @ CloseUp (Video)

Phunk B @ CloseUp

 Un artist îndrăgit de ascultătorii de hip hop a fost invitat în cadrul emisiunii online „CloseUp”, emisiune realizată de către Mia.

Concert: Lansare album Omu Gnom și DJ Undoo – „Hrană” @ Sibiu – 21.04.2017 Concert: Lansare album Omu Gnom și DJ Undoo – „Hrană” @ Sibiu – 21.04.2017

Omu Gnom și DJ Undoo

 Omu Gnom și DJ Undoo au colaborat pentru realizarea unui nou album, intitulat „Hrană”.