SoundWaves Production prezinta: Ego feat. ZHAO LeBlanc – De 1000 de ori. Piesa reprezinta dragostea adevarata si poate, povestea multora dintre noi. Pe parcursul piesei personajele trec prin mai multe faze. In prima parte sunt intampinati de “vocea ratiunii” trezita la viata de un vrajitor (Ego) dintr-un glob de cristal, iar in a doua parte personajul feminin este coplesit de vocea sufletului si a inimii interpretate de Ego.

Ego a mai lansat de curand o piesa (“Pentru ca te iubesc” ) ce nu a fost promovata pe niciun site, insa a avut un succes neasteptat pentru el, facand multe vizualizari pe youtube mai ales pentru un artist prea putin cunoscut. Deocamdata nu are un site dar il puteti urmari pe canalul sau de youtube.

Artistul declara:

Totul a pornit de la Zhao, care mi-a trimis un ghid al piesei sa-i spun ce parere am, iar cand l-am ascultat am simtit piesa imediat, mai ales ca se potrivea perfect stilului meu. Apoi mi-a spus ca se gandise sa imi dea mie piesa si sa vin la studio sa trag. Asa am si facut. Iar rezultatul sper sa va intre si voua la suflet. J

Interpreti: Ego, ZHAO LeBlanc
Text: ZHAO LeBlanc, Kaye Owe
Instrumental: Kaye Owe
Inregistrare, Mix, Master: ZHAO LeBlanc @ PacPac Studio, Bucuresti
Foto: Andrei Pavel
Artwork: DOOT @ MediaFlow.ro