El NinoDupă ce anul trecut El Nino ne-a vorbit „Pe Limba Noastră”, vine să ne spună că onoarea este înainte de toate, acesta fiind numele viitorului său material ce va fi lansat pe 19 aprilie în clubul bucureștean Silver Church.

Tracklist-ul albumului „Onoarea înainte de toate” cuprinde 16 piese și conține colaborări cu artiști ai hip hop-ului românesc, invitații lui El Nino fiind colegii săi de la Haarp Cord, și anume Cedry2k, Stres și Eufonic, dar și Pistol, Chronic, Rashid, Puya, Kaira, Samurai, Karie, DJ WicKeD și Jianu.

În această seară MC-ul le-a făcut o surpriză ascultătorilor săi lansând o nouă piesă intitulată „Rachete”. Aceasta reprezintă o colaborare a artistului cu Puya și este un extras de pe albumul menționat mai sus. Cei care și-au pus amprenta pe instrumental sunt Oze și Spectru, iar de producțiile adiționale și mix/master s-a ocupat Karie.

Încă nu știm dacă El Nino va porni un turneu de lansare al albumului prin țară, însă până atunci, puteți fi alături de el duminică, în Silver Church. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Audiție plăcută!