NoutĂŢi 1Leu

One Lion – SoluțiiOne Lion – Soluții

Artistul reggae One Lion ne oferă spre ascultare o nouă piesă intitulată „Soluții„, inclusă pe viitorul EP al artistului, care va apărea la începutul anului 2014.

Video: One Lion – Peste noapteVideo: One Lion – Peste noapte

One Lion revine în atenţia noastră cu un nou videoclip la piesa ce se numeşte „Peste noapte„, aceasta fiind extrasă de pe viitorul material al artistului „Sunt un Rasta„. Videoclipul este realizat de Sega (Frategrafia) şi a fost filmat în Bucureşti.

Premieră: 1Leu – No Fantasy (feat. Dove Dub Sound)Premieră: 1Leu – No Fantasy (feat. Dove Dub Sound)

1Leu lansează astăzi în premieră pe BlackSheepSound o nouă piesă numită „No Fantasy„, ce este extrasă de pe viitorul său E.P. „Sunt un Rasta„. Piesa este o colaborare cu producătorul polonez de dub Dove Dub Sound, care momentan traieşte în Irlanda.

Concert: G. Ras, Mr. Levy, 1Leu, Megga Dillah @ Setup Venue – 30.11.2012Concert: G. Ras, Mr. Levy, 1Leu, Megga Dillah @ Setup Venue – 30.11.2012

Pe data de 30 noiembrie, Setup Venue va găzdui un concert reggae, dub, roots, dar şi dancehall. Evenimentul va fi susţinut de G. Ras, Mr. Levy, 1Leu si Megga Dillah. Biletul va costa 10 lei până la ora 12, iar după 15 lei. Totul va începe la ora 10.

Necenzurat – Nu Vars Lacrimi (feat. 1Leu)Necenzurat – Nu Vars Lacrimi (feat. 1Leu)

Necenzurat revine astazi in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa promovata prin acest clip se numeste „Nu Vars Lacrimi” si este un feat. cu 1Leu.

Video: 1Leu – Far Away from HomeVideo: 1Leu – Far Away from Home

1Leu ne face astazi o surpriza placuta, si anume videoclipul piesei „Far Away from Home„, 1Leu fiind dintre putinii artisti reggae din Romania care se axeaza pe stilul roots, promovand un stil de viata inspirat de cultura Rastafari.

Denis – Mesajul nostru (feat Gheoo, 1 Leu)Denis – Mesajul nostru (feat Gheoo, 1 Leu)

Denis a lansat o noua piesa, aceasta se numeste „Mesajul nostru„, fiind realizata in colaborare cu Gheoo si 1Leu. Piesa este extrasa de pe viitorul sau material „Rime cu Premeditare„, ce urmeaza sa fie lansat aproximativ in toamna acestui an.

Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)

RadioONMusic.ro lanseaza anul acesta un nou material ce se numeste „Hip Hop Inseamna Arta„. Materialul este prezentat de 21 piese, dintre care 3 dintre ele sunt de peste ocean, acelea fiind o surpriza pentru ascultatorii hip hop-ului strain.

Asculta: ViKloth – „Zis si Facut” @ YoutubeAsculta: ViKloth – „Zis si Facut” @ Youtube

La scurt timp dupa lansarea albumului „Zis si Facut”, ViKloth ne ofera la ascultare acest material pe contul trupei Ceilalti de pe Youtube. Albumul contine 17 piese si include colaborari cu 1Leu, Horia, Saca si creTzu, iar un tracklist complet puteti gasi putin mai jos.

Album: 1Leu – Lumea mea (Download / Comanda)Album: 1Leu – Lumea mea (Download / Comanda)

1Leu lanseaza cel de al doilea material al sau si anume E.P.-ul „Lumea Mea„. Materialului este prezentata in 6 piese si beneficiaza de colaborari cu Lady Helenne (El Negro), Volodia (Franta) si NRG_D (Bulgaria). Acesta poate fi descarcat gratuit, dar poate fi si comandat.

Concert: Irie Fm @ Setup Venue – 06.04.2012Concert: Irie Fm @ Setup Venue – 06.04.2012

Pe 6 aprilie, Irie FM vor fi pe Setup Venue, alaturi de invitati precum Megga Dillah, One Lion care va lansa E.P.-ul „Lumea Mea” si LarryBwoy Selecta, care va intretine warm-up-ul si After-party-ul.

Tribut Bob Marley @ Setup / Timisoara – 03.02.2012Tribut Bob Marley @ Setup / Timisoara – 03.02.2012

Pe data de 3 februarie, toti timisorenii sunt invitati la un nou show Reggae, unde va avea loc un tribute Bob Marley, alaturi de G.Ras, 1Leu, Megga Dillah si LarryBwoy. Evenimentul va incepe la ora 22:00, iar pretul unui bilet de intrare va costa 10 ron.

Atom ft. 1Leu – Fericire sub soareAtom ft. 1Leu – Fericire sub soare

Atom alaturi de 1Leu a scos o piesa noua, „Fericire sub soare”. Pe un instrumental de ILLusionist, ajutat la partea de mix si master de Zellu / Urbanophon, piesa a fost inregistrata in laboratorul domnului Em, Mix Time Lab si in Spaitz Studio.

Concert: G. Ras (Riddim Colony) @ Timisoara – 30.09.2011Concert: G. Ras (Riddim Colony) @ Timisoara – 30.09.2011

Vineri, 30 septembrie, timisorenii sunt invitati la un party reggae de exceptie in Setup Venue. Invitat special este G. Ras de la trupa Riddim Colony (HU), alaturi de care vor urca pe scena One Lion, Megga Dillah si Larrybwoy.
Intrarea este 10 RON.

Promovare: Denis feat. 1Leu – ArmistitiuPromovare: Denis feat. 1Leu – Armistitiu

De 1Leu, cu siguranta stiti, dar astazi vreau sa vi-l prezint pe Denis, un tanar artist care isi promoveaza astazi prin RadioONMusic.ro, piesa „Armistitiu„. Piesa ce este extrasa de pe albumul „Rime cu premeditare„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..