NoutĂŢi 5 (murder by numbers)

Video: 50 Cent – United NationsVideo: 50 Cent – United Nations

50 Cent își promovează astăzi mixtape-ul „5 (Murder By Numbers)” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia ce beneficiază de acesta se numește „United Nations” și este produsă de 45 Music. Videoclipul a fost regizat de Eif Rivera și poate fi urmărit puțin mai jos.

Video: 50 Cent – MoneyVideo: 50 Cent – Money

50 Cent revine astăzi în atenția noastră printr-un nou videoclip ce promovează mixtape-ul „5 (Murder By Numbers)”, pe care vi l-am prezentat aici. Melodia ce beneficiază de videoclip se numește „Money” și este produsă de Havoc.

Video: 50 Cent – Definition Of SexyVideo: 50 Cent – Definition Of Sexy

50 Cent continua promovarea mixtape-ului „5 (Murder By Numbers)” si revine astazi cu un nou videoclip. Piesa aleasa pentru promovare este „Definition Of Sexy”. Poti vedea clipul pe canalul sau oficial de Youtube sau in continuarea acestui articol.

Video: 50 Cent – Be My Bitch (feat. Brevi)Video: 50 Cent – Be My Bitch (feat. Brevi)

50 Cent a lansat astazi un nou videoclip pentru piesa ce poarta numele „Be My Bitch”. Melodia este realizata in colaborare cu Brevi si este extrasa de pe mixtape-ul „5 (Murder By Numbers)” pe care vi l-am prezentat aici. Productia piesei ii apartine lui Harvey Mason Jr.,

Mixtape: Curtis – 5 (Murder By Numbers)Mixtape: Curtis – 5 (Murder By Numbers)

Mult-asteptatul material al lui 50 Cent este in sfarsit disponibil. Acesta a luat forma unui mixtape si anunta viitorul album al artistului ce se va numi „Street King Immortal” si ce va fi lansat in noiembrie 2012.

Curtis – Business Mind (feat. Hayes)Curtis – Business Mind (feat. Hayes)

50 Cent a mai lansat o piesa cu rolul promovarii albumului sau „5 (Murder By Numbers)”. Aceasta se numeste „Business Mind” si este interpretata alaturi de Hayes. Melodia a fost produsa de Hit-Boy si poate fi ascultata in cele ce urmeaa.

Curtis – You Will Never Take My CrownCurtis – You Will Never Take My Crown

O noua piesa semnata de Curtis scoate acum capul la lumina. „You Will Never Take My Crown” va fi inclusa pe materialul „5 (Murder By Numbers)”. Acesta va fi disponibil incepand de maine si va fi liber la download.

Curtis – Leave The Lights OnCurtis – Leave The Lights On

Albumul „5 (Murder By Numbers)” al lui 50 Cent a fost amanat pana pe 6 iulie, insa artistul ne-a facut cadou astazi primul single extras de pe acesta. Piesa poarta numele „Leave The Lights On” si a fost produsa de Trox. Va invitam sa o ascultati putin mai jos.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..