NoutĂŢi 50 cent

26.04.2017: În urmă cu 15 ani, 50 Cent lansa materialul intitulat „Guess Who’s Back?”!26.04.2017: În urmă cu 15 ani, 50 Cent lansa materialul intitulat „Guess Who’s Back?”!

50 Cent

 În anul 2002, pe data de 26 aprilie, 50 Cent lansa un nou material. Acesta este intitulat „Guess Who’s Back?” și a fost făcut public cu ajutorul labelului Full Clip Records.

15.03.2017: Au trecut șase ani de la moartea lui Nate Dogg!15.03.2017: Au trecut șase ani de la moartea lui Nate Dogg!

Nate Dogg
Sursă foto: www.thesource.com
 Nathaniel Dwayne Hale este numele unuia dintre pionierii hip-hop-ului din West Coast, mult mai cunoscut sub denumirea de Nate Dogg.

G-Unit – Funkmaster Flex FreestyleG-Unit – Funkmaster Flex Freestyle

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Tony Yayo și Kidd Kidd sau mult mai bine cunoscuți sub numele de G-Unit, ne prezintă un nou freestyle direct de la Funkmaster Flex Show. Pe câteva dintre cele mai clasice instrumentale din hip hop, artiștii ne încântă cu 13 minute de freestyle.

Video: G-Unit – Ahhh ShitVideo: G-Unit – Ahhh Shit

După ce au lansat EP-ul intitulat ”The Beauty Of Independence”, grupul american de hip hop G-Unit revine cu un nou videoclip.

Video: G-Unit – Come UpVideo: G-Unit – Come Up

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Kidd Kidd și Tony Yayo ne prezintă o nouă piesă marca G-Unit. Aceasta se numește „Come Up” și beneficiază de un videoclip regizat de Eif Rivera.

G-Unit – Loyal (Remix)G-Unit – Loyal (Remix)

Astăzi vă prezentăm un nou remix realizat de cei de la G-Unit. De această dată  50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo, Young Buck și Kidd Kidd au ales piesa „Loyal”, piesă ce-i aparține lui Chris Brown și a fost produsă de Nic Nac.

G-Unit – Nah I’m Talking BoutG-Unit – Nah I’m Talking Bout

După ce s-au reunit pe scenă la Summer Jam, cei 4 membri ai trupei G-Unit, 50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck și Tony Yayo, ne prezintă piesa „Nah I’m Talking Bout”, pentru care au colaborat cu Kidd Kidd .

50 Cent Feat. ScHoolboy Q – Flip On You50 Cent Feat. ScHoolboy Q – Flip On You

50 Cent ne prezintă piesa  „Flip On You”, piesă pentru care a colaborat cu ScHoolboy Q.

Video: 50 Cent – HustlerVideo: 50 Cent – Hustler

50 Cent a lansat astăzi videoclipul piesei „Hustler”, piesă produsă de Jake One, ce va fi inclusă pe albumul „Animal Ambition”. Albumul „Animal Ambition” este programat să apară pe 3 iunie, anul acesta.

Iamsu! – Show You Feat. 50 Cent & Jay AntIamsu! – Show You Feat. 50 Cent & Jay Ant

Iamsu!, Sudan Ahmeer Williams pe numele său adevărat, este un rapper și în același timp un producător american care face parte din echipa de producție numită ”The Invasion” și este liderul grupului Hip Hop intitulat ”The HBK Gang”.

50 Cent – Smoke Feat. Trey Songz50 Cent – Smoke Feat. Trey Songz

50 Cent a lansat ”Smoke” în colaborare cu Trey Songz.
Piesă este extrasă de pe materialul ”Animal Ambition” la care artistul lucrează în prezent și care urmează să iasă în luna iunie a acestui an.
În spatele producției acestui track se află nimeni altul decât Dr. Dre.

Video: 50 Cent – PilotVideo: 50 Cent – Pilot

Curtis James Jackson III sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă 50 Cent, a lansat pe internet videoclipul celei mai recente piese semnate de acesta, ce poartă numele de ”Pilot”.

Video: 50 Cent – The FuneralVideo: 50 Cent – The Funeral

„The Funeral” este primul single extras de pe viitorul album al lui 50 Cent, „Animal Ambition”. Artistul a lansat piesa împreună cu un videoclip, primul material scos ca artist independent, după ce a plecat de la label-ul unde și-a început cariera de artist rap.

50 Cent părăsește Shady Records!50 Cent părăsește Shady Records!

Ne aflam în anul 1999 când după succesul  celui de-al doilea album al său intitulat ”The Slim Shady LP”, Marshall Bruce Mathers III sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Eminem, împreună cu managerul său Paul Rosenberg fonda casa de discuri intitulată ”Shad..

Video: 50 Cent – Can’t Help MyselfVideo: 50 Cent – Can’t Help Myself

Faimosul 50 Cent revizitează mixtape-ul „The Lost Tape„, care a fost scos acum un an împreună cu DJ Drama, pentru a oferi piesei „Can’t Help Myself” din conținutul ei un nou videoclip.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..