NoutĂŢi 9th Wonder

19.04.2017: În urmă cu 23 de ani, NAS lansa albumul său de debut intitulat „Illmatic”!19.04.2017: În urmă cu 23 de ani, NAS lansa albumul său de debut intitulat „Illmatic”!

NAS

 Pe data de 19 aprilie a anului 1994, NAS își făcea debutul pe scena hip hop-ului cu ajutorul primului său material, și anume „Illmatic”.

25.02.2017: Grupul Little Brother lansa albumul său de debut în urmă cu 14 ani!25.02.2017: Grupul Little Brother lansa albumul său de debut în urmă cu 14 ani!

Little Brother

 Pe data de 25 februarie a anului 2003, grupul cunoscut sub numele de Little Brother își lansa albumul de debut. Constituit din Phonte, Big Pooh și 9th Wonder, proiectul respectiv are o discografie de două materiale.

Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder!Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder!

9th Wonder

Producătorul pe nume 9th Wonder este cel datorită căruia patru dintre cele mai cunoscute albume de hip hop fac parte din arhiva Univeristății americane Harvard.

30.01.2017: În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea album!30.01.2017: În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea album!

Sean Price
  În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea material discografic. Acesta poartă denumirea de „Jesus Price Supastar” și a apărut pe piață prin intermediul Duck Down Records.

Video: Sean Price – Straight MusicVideo: Sean Price – Straight Music

La doar câteva zile de la lansarea albumului „Mic Tyson”, Sean Price ne surprinde prin lansarea videoclipului piesei „Straight Music”. Melodia este extrasă de pe recentul album și se bucură de producție din partea lui 9th Wonder.

Talib Kweli – To The Music (feat. Maino)Talib Kweli – To The Music (feat. Maino)

Talib Kweli pregateste lansarea unui nou mixtape ce va purta numele „Attack The Block”. Pana cand acest material va ajunge in playlist-urile noastre, artistul ne-a oferit o noua piesa prin intermediul contului sau oficial de SoundCloud.

Video: Phonte – Eternally (feat. Median)Video: Phonte – Eternally (feat. Median)

In aceasta seara, Phonte revine in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa aleasa pentru acesta se numeste „Eternally” si este realizata in colaborare cu Median, urmand sa fie inclusa pe materialul „Charity Starts At Home”.

Video: Buckshot & Sean Price – The FeelingVideo: Buckshot & Sean Price – The Feeling

Aseara a avut loc premiera serialului „Black Dynamite”. De coloana sonora sunt responsabili Buckshot si Sean Price. Piesa a primit numele „The Feeling” si a fost produsa 9th Wonder si Dan The Man.

Video: Raekwon – A Pinebox StoryVideo: Raekwon – A Pinebox Story

Raekwon revine astazi cu un nou videoclip. De data aceasta, melodia aleasa pentru a fi montata in imagini a fost „A Pinebox Story”. Melodia este extrasa de pe mixtape-ul „Unexpected Victory” si este produsa de 9th Wonder. Va invit sa vedeti clipul in cele ce urmeaza.

Video : 9th Wonder – Make It BigVideo : 9th Wonder – Make It Big

Una dintre cele mai bune piese a lui 9th Wonder de pe albumul The Wonder Years este Make It Big. Insa acum aveti ocazia de a asculta piesa uitandu-va la clipul acesteia.

Album: Torae – For The Record (LP, tracklist si coperta)Album: Torae – For The Record (LP, tracklist si coperta)

Torae revine in atantia publicului cu un mic material audio intitulat „For The Record”. LP-ul contine 15 piese ce au ca si producatori pe: Torae, Khrysis, Marco Polo, !llmind, 9th Wonder, Pete Rock, Large Professor, DJ Premier, Eric G si altii.

9th Wonder – Enjoy (Feat. Warren G, Murs & Kendrick Lamar)9th Wonder – Enjoy (Feat. Warren G, Murs & Kendrick Lamar)

Multa lume a asteptat momentul in care aceasta piesa va incepe sa circule pe internet. Din punctul meu de vedere, cred ca asteptarea a meritat avand in vedere cum suna.

Phonte – The Good Fight (Prod. 9th Wonder)Phonte – The Good Fight (Prod. 9th Wonder)

Piesa de mai jos (produsa de 9th Wonder) este inclusa pe viitorul proiect muzical semnat de Phonte, intitulat „Charity Starts At Home„. Albumul va fi lansat pe 27 septembrie.

9th Wonder – One Night (Feat. Terrace Martin, Phonte, Bird & The Midnight Falcons)9th Wonder – One Night (Feat. Terrace Martin, Phonte, Bird & The Midnight Falcons)

Se pare că 9th Wonder incepe sa scoata piese ca pe banda rulanta, sa vedem cat mai poate continua asa. De data aceasta artistul revine cu o colaborare mult mai complexa pentru ”One Night” si anume cu artisti precum: Terrace Martin, Phonte, Bird,The Midnight si Falcons .

9th Wonder – No Pretending (Feat. Raekwon & Big Remo)9th Wonder – No Pretending (Feat. Raekwon & Big Remo)

La scurt timp dupa lansarea piesei ”Band Practice”  apare si  ”No Pretending” semnata 9th Wonder feat. Raekwon si Big Remo. Ambele piese vor aparea pe albumul ” The Wonder Years” .

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..