NoutĂŢi A Plus

A Plus feat. Romem – Uriasu’ se intoarceA Plus feat. Romem – Uriasu’ se intoarce

„Uriasu’ se intoarce” este numele noii piese semnate de A Plus si Romem, extrasa de pe albumul lui A Plus, si anume „Bomba cu Ceas„. Materialul despre care va vorbesc va fi disponibil pana la sfarsitul anului.

A Plus feat. Big Tow – Rani in coateA Plus feat. Big Tow – Rani in coate

Din motive tehnice nu am putut sa publicam piesa aceasta la timp, dar am revenit asa ca publicam „Rani in coate„, semnata A Plus in colaborare cu fratele nostru Big Tow.

Premiera: A Plus – Baga la capPremiera: A Plus – Baga la cap

Dupa lansarea primei sale piese „Am venit, deci raman” pe site-ul nostru, A Plus revine cu o bucata noua, acesta lansand „Baga la cap„. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „E de Rau„, care in curand va fi disponibil.

Premiera: A Plus – Am venit, deci ramanPremiera: A Plus – Am venit, deci raman

Dupa albumul de debut „Semnale de Alarma” si amanarea pe termen nelimitat a EP-ului „Psihopat„, primul din cele doua volume ale mixtape-ului „E de Rau” ofera o a doua piesa spre ascultare dupa „Metoda mea„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..