NoutĂŢi A Tribe Called Quest

09.11.2017: În urmă cu 24 de ani, grupul A Tribe Called Quest lansa cel de-al treilea album din carieră!09.11.2017: În urmă cu 24 de ani, grupul A Tribe Called Quest lansa cel de-al treilea album din carieră!

A Tribe Called Quest

 În aceeași zi în care avea loc lansarea materialului de debut al celor de la Wu-Tang Clan, A Tribe Called Quest lansa un nou material discografic! Este vorba despre al treilea album din discografia grupului respectiv – „Midnight Marauders”.

25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!

  Astăzi se împlinesc 22 de ani de la lansarea celui de-al doilea album semnat Mobb Deep, și anume „The Infamous”!
 La începutul acestei luni vă vorbeam despre „Juvenile Hell”, care este materialul de debut al trupei menționate mai sus, acesta fiind adesea confundat cu albumul cărui..

17.04.2017: Se împlinesc 27 de ani de la lansarea albumului de debut al trupei ATCQ!17.04.2017: Se împlinesc 27 de ani de la lansarea albumului de debut al trupei ATCQ!

ATCQ

 Pe data de 17 aprilie a anului 1990, grupul muzical ATCQ (acronim de la A Tribe Called Quest) lansa albumul său de debut.

Video: A Tribe Called Quest – Dis Generation feat. Busta RhymesVideo: A Tribe Called Quest – Dis Generation feat. Busta Rhymes

A Tribe Called Quest

 Una dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul albumului „We Got It From Here… Thank You 4 Your Service” este cea intitulată „Dis Generation”.

22.03.2017: Phife Dawg s-a stins din viață în urmă cu un an!22.03.2017: Phife Dawg s-a stins din viață în urmă cu un an!

Phife Dawg

 Aici, pe BlackSheepSound, obișnuim să vă aducem vești bune legate de evoluția culturii hip hop, care să vă bucure și să vă schimbe starea.

Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder!Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder!

9th Wonder

Producătorul pe nume 9th Wonder este cel datorită căruia patru dintre cele mai cunoscute albume de hip hop fac parte din arhiva Univeristății americane Harvard.

Promovare: Funky DL – Marauding At Midnight:  A Tribute To The Sounds Of A Tribe Called Quest (Album)Promovare: Funky DL – Marauding At Midnight: A Tribute To The Sounds Of A Tribe Called Quest (Album)

Funky DL

 Pe Funky DL l-ați putut cunoaște odată cu lectura articolului realizat pentru promovarea albumului „Autonomy: The 4th Quarter 2”.

06.01.2017:  În urmă cu 21 de ani, Busta Rhymes lansa piesa „Woo Hah!! Got You All In Check”!06.01.2017: În urmă cu 21 de ani, Busta Rhymes lansa piesa „Woo Hah!! Got You All In Check”!

Busta Rhymes – Woo Hah!! Got You All In Check

 Piesa „Woo Hah!! Got You All In Check”, semnată de către Busta Rhymes este primul single de pe materialul solo de debut al acestuia.

Înregistrare: A Tribe Called Quest & Busta Rhymes @ Jimmy Kimmel Live (Video)Înregistrare: A Tribe Called Quest & Busta Rhymes @ Jimmy Kimmel Live (Video)

A Tribe Called Quest
 Albumul „We Got It From Here… Thank You 4 Your Service” se bucură de un mare succes în Statele Unite ale Americii.

Video: A Tribe Called Quest – We The People… (Behind the scenes)Video: A Tribe Called Quest – We The People… (Behind the scenes)

A Tribe Called Quest

 Nu multor artiști le stă în fire să facă publice filmări din spatele camerelor, când vine vorba de felul în care au realizat videoclipurile propriilor piese.

Noul album al grupului ATCQ s-a clasat pe locul 1 în Billboard 200!Noul album al grupului ATCQ s-a clasat pe locul 1 în Billboard 200!

  Cel de-al șaselea material discografic al grupului A Tribe Called Quest, intitulat „We Got It from Here…Thank You 4 Your Service”, a fost lansat pe data de unsprezece noiembrie a acestui an, însă nu există o sursă oficială prin intermediul căruia să poată fi ascultat în țara ..

Video: A Tribe Called Quest – We The People…Video: A Tribe Called Quest – We The People…

 După cum bine știți, pe data de 11 a acestei luni calendaristice, grupul muzical A Tribe Called Quest a lansat cel din urmă material discografic din carieră, al cărui nume este „We Got It From Here… Thank You for Your Service”, pe care îl puteți asculta aici.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Grupul A Tribe Called Quest își va lansa ultimul material discografic în Noiembrie!Grupul A Tribe Called Quest își va lansa ultimul material discografic în Noiembrie!

  Grupul A Tribe Called Quest vine cu o veste importantă pentru ascultătorii lor: „And on November 11, 2016, we will complete our Paths of Rhythm…”, anunțând astfel lansarea ultimului material discografic.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..