NoutĂŢi Acid

Video: Dilimanjaro – LisergicVideo: Dilimanjaro – Lisergic

Dilimanjaro

 Activitatea muzicală a lui Dilimanjaro este una intensă, întrucât MC-ul lucrează atât pe plan individual, cât și alături de ISCM, în ceea ce privește realizarea viitorului album „Android”.

Concert: Kazi Ploae, DJ Al*Bu și Jamie @ Suceava – 18.09.2015Concert: Kazi Ploae, DJ Al*Bu și Jamie @ Suceava – 18.09.2015

 Ascultătorii de hip hop din Suceava se pot bucura de un prim concert susținut de Kazi Ploae în orașul lor. Acesta va avea loc pe data de 18 septembrie, în Strikers Club, prețul unui bilet fiind de 20 de lei înainte de ora 00:00 și de 25 de lei după această oră.

Urban Arts ’15 e pe cale să înceapă!Urban Arts ’15 e pe cale să înceapă!

Oi negre, un alt eveniment în cadrul căruia cultura hip hop este ca la ea acasă este pe cale să înceapă! Organizatorii acestuia sunt cei de la Guerilla Warfare, care și-au propus ca prin intermediul evenimentului  să promoveze un stil de viață ce aduce doar bună dispoziție în rându..

Video: ArtTerra cu Acid – Povesti de DragosteVideo: ArtTerra cu Acid – Povesti de Dragoste

Acesta este cel de-al doilea videoclip oficial al trupei ArtTerra din Brasov, formata din K-Sap, Terrapy, Stradda, Vid si Capusa. Piesa il are ca invitat pe Acid si promoveaza, ca si primul videoclip, albumul „Episodu’ pilot” , proiect programat sa apara in toamna acestui an.

Video: Acid si Nanu’ – Primul CapitolVideo: Acid si Nanu’ – Primul Capitol

Intr-un comunicat de la Beast Sounds, se anunta lansarea videoclipului la piesa „Primul Capitol„, semnat Acid si Nanu’. Montajul videoclipului a fost realizat de Beast Media.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..