NoutĂŢi Airfield Festival

Concurs: Aterizează la tine în buzunar o invitație dublă la Airfield Festival 2017!Concurs: Aterizează la tine în buzunar o invitație dublă la Airfield Festival 2017!

Actualizare 23.06.2017: Concursul a luat sfârșit, câștigătorul este: Oana Mocanu. Vă mulțumim pentru participare!
 La sfârșitul acestei luni, pe data de 29 iunie, debutează ediția cu numărul patru pentru Airfield Festival.

Află care sunt numele orașelor în care Macanache va susține concerte de lansare ale noului său album!Află care sunt numele orașelor în care Macanache va susține concerte de lansare ale noului său album!

Macanache

 De curând, binecunoscutul emcee pe nume Macanache a lansat un nou material, și anume „Macadopere”, prin intermediul platformei digitale Zonga. Despre acest album artistul a vorbit în cadrul emisiunii Adevărul LIVE, unde a fost invitatul lui Victor Arvunescu.

Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!

Airfield Festival

 Line-up-ul pentru ediția cu numărul patru a Airfield Festival s-a încheiat, acesta fiind completat cu ultimele nume de artiști.

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

 Vestitorii primăverii sunt ghioceii și artiștii proaspăt anunțați la Airfield Festival 2017! Păsările călătoare se întorc în țară, iar scenele Nightowl, Nighthawk și Peacock de la Airfield își deschid aripile pentru a pri..

Află care sunt artiștii confirmați pentru scena hip-hop din cadrul Airfield Festival 2017!Află care sunt artiștii confirmați pentru scena hip-hop din cadrul Airfield Festival 2017!

Airfield Festival 2017
  Pe parcursul zilei de ieri, v-am adus la cunoștință faptul că Dope D.O.D. urmează să concerteze în cadrul Airfield Festival 2017. Deși acest lucru nu era confirmat în mod oficial de organizatorii festivalului, acum informația este sigură.

Dope D.O.D. vor concerta în cadrul ediției următoare a Airfield Festival!Dope D.O.D. vor concerta în cadrul ediției următoare a Airfield Festival!

Dope D.O.D. / Airfield Festival
  UPDATE 26.01.2017: Organizatorii Airfield Festival au confirmat participarea celor de la Dope D.O.D. în cadrul următoarei ediții a evenimentului. De asemenea, aceștia au anunțat și alți artiști ai scenei de hip-hop. Mai multe detalii găsiți aici.

A-F-R-O & Marco Polo – Long Time Coming feat. ShylowA-F-R-O & Marco Polo – Long Time Coming feat. Shylow

 Luna ce se apropie va fi marcată de lansarea unui nou material discografic din partea lui A-F-R-O, material pe care MC-ul îl va realiza alături de Marco Polo, urmând să fie lansat sub numele de A-F-R-O Polo, pe data de 15 iulie.

Retrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSound

 Întâmpinăm vara cu o „cutiuță de amintiri” lăsată de luna mai, care se concretizează în totalitatea informațiilor pe care le-ați putut afla, în legătura cu cultura pe care o îndrăgiți, prin intermediul site-ului BlackSheepSound, pe parcursul acesteia.

Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!

 Ediția din acest an a festivalului Airfield, care se va desfășura la Sibiu, va avea loc mai devreme decât cea de anul trecut, în perioada 30 iunie – 3 iulie.

Immortal Technique va fi prezent pe scena hip hop de la Airfield Festival, în această vară!Immortal Technique va fi prezent pe scena hip hop de la Airfield Festival, în această vară!

 Dragi cititori, am plăcerea să împărtășesc cu voi o veste bună: alături de grupul muzical PRhyme, în cadrul line-up-ului festivalului Airfield și-a făcut loc un alt nume reprezentativ pentru cultura hip hop, și anume Immortal Technique!
 Acesta va fi prezent la Sibiu, în această va..

Royce Da 5’9” anunță lansarea unui nou material!Royce Da 5’9” anunță lansarea unui nou material!

 Pe lângă activitatea muzicală desfășurată alături de DJ Premier sub egida PRhyme, Royce Da 5’9” activează și ca artist solo, lucru ce îl determină să pună bazele unui nou proiect muzical, urmând să lanseze un nou material discografic, pe parcursul acestui an.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!

  Experiența de neuitat pe care Airfield Festival a oferit-o iubitorilor de hip hop în anul ce se apropie cu pași repezi de sfârșit va avea continuitate, căci vara anului 2016 va găzdui o altă ediție a aceluiași festival, în cadrul căruia scena dedicată hip hop-ului rămâne în picio..

Video: Mobb Deep @ Airfield FestivalVideo: Mobb Deep @ Airfield Festival

 Dacă ați urmărit site-ul în zilele trecute, ați avut ocazia să vedeți și o înregistrare din cadrul concertului pe care KRS-One l-a susținut la Airfield Festival, în România. Ei bine, de această dată am plăcerea să vă arăt o altă filmare, ce îi are în prim-plan pe Mobb Deep.

A patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe KRS-One!A patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe KRS-One!

 După cum bine știți, emisiunea MIC Check a ajuns la cea de-a patra ediție, iar eu sper ca aceasta să dăinuie mult timp de acum înainte.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..