NoutĂŢi ALAN & KEPA

ALAN & KEPA au un nou magazin online!ALAN & KEPA au un nou magazin online!

ALAN & KEPA

 Pe parcursul zilei de ieri, ALAN & KEPA au deschis un nou magazin online! Acesta cuprinde noi modele de articole vestimentare, precum și exemplare ale celor trei materiale din discografia artiștilor: „Tabu”, „Oxigen” și „Sărăcie în condiții de lux”.

Video: KEPA – CAMELEONVideo: KEPA – CAMELEON

 KEPA, membru al trupei ALAN & KEPA și reprezentat al label-ului PacPacStudio, a lansat acum două zile videoclipul unei noi piese, intitulată „CAMELEON”.

ALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul onlineALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul online

Actualizare 22.11: Materialul poate fi achiziționat în format digital și de pe platforma realizată de Apple, iTunes.
 ALAN, membru al label-ului PacPac Studio și al trupei ALAN & KEPA, a lansat în mediul online materialul „Sărăcie în condiții de lux”.

ALAN a făcut public tracklist-ul viitorului său album solo!ALAN a făcut public tracklist-ul viitorului său album solo!

 În cadrul unui articol publicat anterior pe site-ul nostru vă aduceam la cunoștință faptul că unul dintre membrii grupului ALAN & KEPA, și anume ALAN, urmează să lanseze un nou material solo, chiar în acest an, spre sfârșitul lunii curente.

Alan urmează să lanseze un material solo!Alan urmează să lanseze un material solo!

 După cum bine știți, ediția de ieri a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe Alan & Kepa, artiști îndrăgiți ai hip hop-ului autohton, care, pe parcursul acestui an, au lansat un nou material discografic intitulat „Oxigen”.

Concert: Alan & Kepa @ Constanța – 04.11.2016Concert: Alan & Kepa @ Constanța – 04.11.2016

  Pe data de 4 noiembrie, Alan & Kepa vor susține un concert în Constanța, în clubul Heaven’s Hell, începând cu ora 21:00. Prețul unui bilet este de 15 lei, acesta putând fi achiziționat în seara evenimentului, de la intrarea clubului.

Retrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSound

 Întâmpinăm vara cu o „cutiuță de amintiri” lăsată de luna mai, care se concretizează în totalitatea informațiilor pe care le-ați putut afla, în legătura cu cultura pe care o îndrăgiți, prin intermediul site-ului BlackSheepSound, pe parcursul acesteia.

Concert: ALAN & KEPA + Freestyle Zone @ București – 03.06.2016Concert: ALAN & KEPA + Freestyle Zone @ București – 03.06.2016

 Pe data de 3 iunie a acestui an, PacPacStudio vă pregătește un eveniment marca ALAN & KEPA.
 Alături de ei, pe scenă, se vor afla: Subsemnatu, Stres și DJ DOX. De asemenea, va exista un moment de freestyle care va fi susținut de către Oliniutză, Jenă, TKE și Neli.

Album: Subsemnatu – Antrenorul de rap (Ascultă / Cumpără)Album: Subsemnatu – Antrenorul de rap (Ascultă / Cumpără)

 Subsemnatu a lansat în mediul online, materialul „Antrenorul de rap”, acesta poate fi ascultat și/sau cumpărat începând de astăzi.

Concert: Lansare album Subsemnatu – „Antrenorul de rap” @ București – 07.05.2016Concert: Lansare album Subsemnatu – „Antrenorul de rap” @ București – 07.05.2016

 Subsemnatu va lansa materialul „Antrenorul de rap” prin intermediul unui concert ce va avea loc pe 7 mai, în clubul bucureștean Fabrica, alături de o petrecere aniversară.
 Invitații acestui eveniment sunt: raku, ALAN & KEPA, Oliniutză, TKE, Advok și DJ GreWu.

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Concert: Lansare album ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Pitești – 29.04.2016Concert: Lansare album ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Pitești – 29.04.2016

 Vineri, pe 29 aprilie, ALAN & KEPA vor ajunge într-un alt oraș al țării, și anume Pitești, pentru a susține un concert de lansare al albumului „Oxigen”.

ANULAT Concert: Lansare album ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Slatina – 28.04.2016ANULAT Concert: Lansare album ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Slatina – 28.04.2016

UPDATE 23 aprilie:

Deoarece am fost anunțați de către conducerea ShelterPub că nu doresc să își mai respecte înțelegerea, pe care am agreat-o împreună, pentru concertul din data de 28 aprilie, ne vedem nevoiți să anulăm concertul din Slatina.

Video: Gojira & Planet H feat. ALAN & KEPA – Beau beauVideo: Gojira & Planet H feat. ALAN & KEPA – Beau beau

 După videoclipul piesei „Bang Bang” pe care ALAN & KEPA au realizat-o în colaborare cu Gojira & Planet H, această formulă revine în această lună pentru piesa „Beau beau”.

Înregistrare: MIC Check – #16 – ALAN & KEPAÎnregistrare: MIC Check – #16 – ALAN & KEPA

 Emisiunea MIC Check realizată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu se află la ediția cu numărul șaisprezece în care avem parte de doi invitați aflați în plin turneu de promovare al materialului lansat luna trecută, în formula ALAN & KEPA, fiind un moment foarte bun pentr..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..