NoutĂŢi ALAN

Video: KEPA feat. Adrian Despot – În soareVideo: KEPA feat. Adrian Despot – În soare

KEPA, membru al trupei ALAN & KEPA a lansat un nou videoclip.
Este vorba de videoclipul piese „În soare”, realizată în colaborare cu solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Înregistrare: ALAN @ Adevărul LIVE – 22.11.2016Înregistrare: ALAN @ Adevărul LIVE – 22.11.2016

 Acest sezon al interviurilor organizate de către Victor Arvunescu în cadrul emisiunii Adevărul LIVE a ajuns la ediția a treia.

ALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul onlineALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul online

Actualizare 22.11: Materialul poate fi achiziționat în format digital și de pe platforma realizată de Apple, iTunes.
 ALAN, membru al label-ului PacPac Studio și al trupei ALAN & KEPA, a lansat în mediul online materialul „Sărăcie în condiții de lux”.

Video: ALAN – Freestyle (On Damien Escobar Violin)Video: ALAN – Freestyle (On Damien Escobar Violin)

Cu ocazia lansării noului material, intitulat „Sărăcie în condiții de lux”, ce va avea loc pe data de 21 noiembrie a acestui an, Alan a oferit un moment de freestyle.

ALAN a făcut public tracklist-ul viitorului său album solo!ALAN a făcut public tracklist-ul viitorului său album solo!

 În cadrul unui articol publicat anterior pe site-ul nostru vă aduceam la cunoștință faptul că unul dintre membrii grupului ALAN & KEPA, și anume ALAN, urmează să lanseze un nou material solo, chiar în acest an, spre sfârșitul lunii curente.

Alan urmează să lanseze un material solo!Alan urmează să lanseze un material solo!

 După cum bine știți, ediția de ieri a emisiunii MIC Check i-a avut ca invitați pe Alan & Kepa, artiști îndrăgiți ai hip hop-ului autohton, care, pe parcursul acestui an, au lansat un nou material discografic intitulat „Oxigen”.

Zhao feat. ALAN – Asasin 2.0Zhao feat. ALAN – Asasin 2.0

 Piesa „Asasin 2,0” reprezintă o colaborare dintre Zhao și Alan, realizată în cadrul label-ului Okapi Sound și distribuită cu ajutorul Universal Music România.
 Melodia beneficiază de contribuția lui Motzu, el fiind cel care s-a ocupat de instrumentalul și aranjamentul ei.

Află care sunt orașele în care ALAN și KEPA vor susține următoarele concerte de lansare ale materialului „OXIGEN”Află care sunt orașele în care ALAN și KEPA vor susține următoarele concerte de lansare ale materialului „OXIGEN”

 După concertul de lansare al albumului „OXIGEN” pe care ALAN & KEPA, l-au susținut duminica trecută în Club A din București, aceștia urmează să organizeze un turneu de promovare în restul țării.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Târgoviște – 26.03.2015Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Târgoviște – 26.03.2015

 Așa cum v-am anunțat ieri, după concertul de lansare pe care ALAN & KEPA l-au susținut pe 20 martie în Club A din București, aceștia continuă turneul de promovare al materialului „Oxigen” în restul țarii.

Au fost anunțați invitații celei de-a 16-a ediții a emisiunii MIC Check!Au fost anunțați invitații celei de-a 16-a ediții a emisiunii MIC Check!

 Emisiunea MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu, va continua în zilele următoare cu ediția 16 care îi are ca invitați pe Alan și Kepa.

Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2015Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2015

 Materialul „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA, membri ai label-ului Pac Pac Studio, va beneficia de un turneu de promovare printr-o serie de concerte.
 Turneul începe printr-un concert în București, ce are loc pe data de 20 martie, în Club A.

Video: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario VVideo: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario V

 „Cuvinte” este un nou single extras de pe viitorul album intitulat „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA. Piesa este realizată în colaborare cu Francesca și Mario V pe un instrumental de Aleko, iar mixul și masterul este orchestrat de către CPR Productions.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..