NoutĂŢi album

Nwanda a lansat materialul „Caleidoscop” în mediul online!Nwanda a lansat materialul „Caleidoscop” în mediul online!

După lansarea videoclipului pentru piesa „În ritmul meu”, semnată de Nwanda ce a avut loc acum mai bine de o săptămână, piesă ce anunța lansarea noului material, iată că a venit momentul pentru lansarea acestuia în mediul online.

Nerub și Phunk B au lansat materialul „VELE” în mediul onlineNerub și Phunk B au lansat materialul „VELE” în mediul online

 Așa cum vă anunțam în urmă cu o săptămână, Nerub împreună cu Phunk B au colaborat pentru realizarea materialului „VELE”.
 Începând de astăzi acesta poate ascultat pe canalul de YouTube ce îi aparține lui Phunk B.

Traian pregătește un nou material ce se va intitula „Zis și tăcut”Traian pregătește un nou material ce se va intitula „Zis și tăcut”

 În urmă cu două zile, Traian, a postat pe pagina de Facebook o listă de listă de 13 piese alături de poza pe care o vedeți mai sus.

Click a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul onlineClick a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul online

 Materialul „Trup și suflet”, semnat de către Click a fost lansat pe canalul de YouTube intitulat Click Music începând cu data de 24 noiembrie până la jumătatea lunii decembrie, perioadă în care a fost distribuită câte o piesă pe zi.

Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)

 Albumul „În HD”, semnat de către DOC și Motzu, lansat în aceeași perioadă a anului trecut, este disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de YouTube al label-ului Facem Records.

Mixtape: Karie – Romană 9 (Ascultă / Descarcă)Mixtape: Karie – Romană 9 (Ascultă / Descarcă)

 Karie, unul dintre cei mai cunoscuți producători din hip hop-ul românesc, a lansat un mixtape, acesta se intitulează „Romană 9”.

Album: Cred Că Sunt Extraterestru – 7.83 Hz (Ascultă / Descarcă)Album: Cred Că Sunt Extraterestru – 7.83 Hz (Ascultă / Descarcă)

 „Cred că sunt extraterestrul”, formația alcătuită din AFO, Crețu, Americanu și Power pe Vinil, membră a label-ului Culese din Cartier, lansează astăzi primul material, intitulat „7.83 Hz”.

LP: Macanache – „Interzis” & „Comedia” (Ascultă / Cumpără)LP: Macanache – „Interzis” & „Comedia” (Ascultă / Cumpără)

 După concertul de lansare pe care Macanache l-a susținut la jumătatea acestei luni pentru cele două materiale „Interzis” și „Comedia”, acestea au devenit disponibile pentru ascultare și/sau achiziționare.

Concert: Lansare album Dilimanjaro & ISCM „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016Concert: Lansare album Dilimanjaro & ISCM „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016

  Duminică, pe data de 9 octombrie a acestui an, Dilimanjaro împreună cu ISCM (Infinite Skills Create Miracles), vor lansa cel de-al doilea material în această formulă, intitulat „De la Arcturis la Canis Majoris”, după cum descoperit în descrierea evenimentului postat pe Facebook:

Căl..

Album: Deliric x Silent Strike (Ascultă / Cumpără / Descarcă)Album: Deliric x Silent Strike (Ascultă / Cumpără / Descarcă)

UPDATE 26.12.2016: După ce materialul respectiv a fost lansat pe principalele platforme online, instrumentalele acestuia pot fi ascultate acum și pe YouTube.

Promo album: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)Promo album: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)

 La jumătatea anului 2014, RPG, lansa materialul „Peyote Runner”, un album de șapte piese despre care v-am scris la momentul respectiv.
 Astăzi aflăm că acesta lucrează la un nou material ce se va intitula „GypsyhedelicPunk”.

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei albume „Mersi și scuze”, semnate de ReleveuConcurs: Câștigă unul dintre cele trei albume „Mersi și scuze”, semnate de Releveu

 UPDATE 7 mai:  Mascota site-ului, Blacky, împreună cu una din colegele noastre, au ales numele celor trei câștigători al concursului organizat pentru cel mai recent material realizat de Releveu, intitulat „Mersi și scuze”, după cum puteți vedea în acest clip:

Câștigătorii vor fi..

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Turneu: Concerte de lansare pentru materialu Rotaru – Unitate, în luna maiTurneu: Concerte de lansare pentru materialu Rotaru – Unitate, în luna mai

 Materialul „Unitate” realizat de către Rotaru în colaborare cu Kritiku, care acum câteva ore a devenit disponibil pentru a fi descărcat, va beneficia în luna mai de un turneu de promovare pentru patru orașe din România.

Video: Phunk B – Nu mi-e frică de moarte (Promo #1)Video: Phunk B – Nu mi-e frică de moarte (Promo #1)

 La începutul acestei luni vă anunțam că Phunk B, membru al label-ului Paranoia13 din Constanța urmează să lanseze materialul „Nu mi-e frică de moarte”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..