NoutĂŢi Alex Peptanariu

Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”

 În rândurile ce urmează, veți afla că au trecut trei ani de când Pumn de Țărână a acordat primul interviu site-ului nostru.

Concert: Lansare album Pumn de Țărână – „Eu sînt litera” @ Timișoara – 24.05.2016Concert: Lansare album Pumn de Țărână – „Eu sînt litera” @ Timișoara – 24.05.2016

Așa cum vă anunțam la jumătatea acestei luni, Pumn de Țărână, va susține un turneul de lansare al materialului „Eu sînt litera”, în patru orașe din România.
Primul dintre acestea va avea loc în București, pe data de 23 mai, în Bohemia Tea House.

Pumn de Țărână – Rulota feat. Paula RedeșPumn de Țărână – Rulota feat. Paula Redeș

 După ce la începutul lunii, Pumn de Țărână a lansat videoclipul piesei „Eu sînt litera”, cea care dă și numele materialului a cărui listă de piese am aflat-o tot în această lună, iată că a venit timpul să ascultăm o altă piesă extrasă de pe aceasta.

Video: Pumn de Țărână – PelerinVideo: Pumn de Țărână – Pelerin

 Poate că nu este hip-hop autentic și nici măcar hip hop-ul pe care ați fost obișnuiți să îl auziți până acum, dar mi-ar părea tare rău să nu împărtășesc alături de voi starea de pozitivitate pe care Pumn de Țărână a reușit să mi-o producă prin noua sa piesă ce poartă n..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..