NoutĂŢi Alexandru Țuțurescu

Video: Samurai – De unde alții cadVideo: Samurai – De unde alții cad

Samurai

 Pe parcursul acestei seri, Samurai a lansat un nou videoclip. Acesta a fost realizat uneia dintre piesele care fac parte din tracklist-ul celui mai recent material al său, „Dedicat suflet și trup”.

Video: Samurai feat. Karie- Zi-leVideo: Samurai feat. Karie- Zi-le

Samurai și Karie
  Samurai a lansat videoclipul piesei „Zi-le”, care reprezintă un extras din cadrul celui mai recent album al său. Materialul poartă denumirea de „Dedicat suflet și trup”, iar piesa respectivă este o colaborare alături de Karie.

Lyric Video: Samurai – Oamenii nu se schimbă feat. El NinoLyric Video: Samurai – Oamenii nu se schimbă feat. El Nino

Samurai

 Ziua de ieri s-a încheiat cu o altă lansare de piesă din partea lui Samurai. MC-ul a făcut publică piesa intitulată „Oamenii nu se schimbă”, care reprezintă o colaborare cu El Nino.

El Nino a lansat videoclipul piesei „Morfină”!El Nino a lansat videoclipul piesei „Morfină”!

 După piesa „Povestea anului” lansată acum câteva zile, El Nino revine cu o nouă piesă ce se va regăsi pe următorul material intitulat „Binecuvântat”.

Video: El Nino feat. Samurai & Stres – Din rai 3Video: El Nino feat. Samurai & Stres – Din rai 3

 El Nino alături de Samurai tocmai au lansat videoclipul piesei „Din rai 3”, fiind realizată în colaborare cu Stres. Așa cum v-ați dat seama sau probabil cunoașteți este vorba de partea a treia a acestei piesei, fiind deja o tradiție pentru cei doi artiști.

Video: Samurai feat. Alina – Printre atâția străiniVideo: Samurai feat. Alina – Printre atâția străini

Samurai

 Vă amintiți de momentul în care vă anunțam că Samurai lucrează la un nou material solo? Numele său este „Dedicat suflet și trup”, deși, inițial, îl cunoșteam ca fiind „Suflet și trup”.

Video: El Nino & Samurai feat. Karie & Bocaseca – RăbdareaVideo: El Nino & Samurai feat. Karie & Bocaseca – Răbdarea

 „Răbdarea” este cea de-a doua piesă care se regăsește pe materialul „Familia”, realizat de către Samurai și El Nino, piesă ce este promovată prin intermediul unui videoclip.

Video: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – CoșmarulVideo: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – Coșmarul

 În această seară, SpoT a lansat un nou videoclip realizat pentru piesa ce poartă denumirea de „Coșmarul”. Aceasta este o colaborare alături de Jager (Gun Fu) și Sketch, fiind înregistrată pe parcursul anului trecut.

Promovare: Spyder aka 8Picioare – Metamorfoza (Video)Promovare: Spyder aka 8Picioare – Metamorfoza (Video)

  Spyder aka 8Picioare este numele de scenă al primului artist care a fost promovat pe site-ul nostru după realizarea celei mai recente politici de promovare.

Video: El Nino – Alin BahaosVideo: El Nino – Alin Bahaos

 Cel mai recent material discografic lansat de către El Nino este intitulat „Alin Durerea” și s-a bucurat de o mare receptivitate din partea ascultătorilor artistului.

Video: Lupii – SezonVideo: Lupii – Sezon

 „Lupii” este o nouă trupă de hip hop formată din patru MC, cunoscuți în scena românească, și anume: Dragoș Miron, El Nino, Samurai, Stres.

Video: El Nino feat. Samurai & Karie – Din Rai 2Video: El Nino feat. Samurai & Karie – Din Rai 2

 După cum bine știți, în cadrul celui mai nou material lansat de către El Nino, ce poartă denumirea de „Alin Durerea”, se regăsește cea de-a doua parte a piesei „Din Rai”, care este o colaborare atât cu Samurai, cât și cu Karie, ultimul menționat fiind și cel care s-a ocupat de..

Video: Stres – Zi-mi ce vreiVideo: Stres – Zi-mi ce vrei

 Au mai rămas doar două zile până la concertul de lansare al albumului „Tot răul spre bine”, pe care Stres îl va susține în Club A din București. Până atunci, artistul a lansat o altă piesă care se regăsește în tracklist-ul materialului respectiv, și anume „Zi-mi ce vrei”.

Video: El Nino – Onoarea înainte de toateVideo: El Nino – Onoarea înainte de toate

 „Onoarea înainte de toate” este numele celui mai recent material semnat de către El Nino și totodată piesa ce poartă numărul unu în tracklist-ul albumului respectiv.

Video: El Nino – Prin ȚarăVideo: El Nino – Prin Țară

El Nino a lansat pe canalul oficial de Youtube al celor de la Haarp Cord o primă piesă ce se intitulează „Prin Țară”, și care beneficiază de un videoclip realizat de Alexandru Tuturescu, bucată ce promovează viitorul său material ce poartă numele de „Onoarea înainte de toate”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..