NoutĂŢi amstaff records

Premieră: Mr. Brasco – Tocuri de 12Premieră: Mr. Brasco – Tocuri de 12

După ultima piesă lansată „Nu dau nume„, urmează un nou single semnat Mr. Brasco, intitulat „Tocuri de 12„, care este în premieră pe BlackSheepSound.ro. De producţia piesei s-a ocupat Amstaff Records, iar artwork-ul, cat şi editarea videoului. C-ta Production.

Lu-K – Andrei Stoica (feat. Nosferatu & M3taphour)Lu-K – Andrei Stoica (feat. Nosferatu & M3taphour)

Lu-K ne-a prezentat in aceasta seara o noua piesa realizata de el, dedicata lui Andrei Stoica. Melodia a fost realizata in colaborare cu Nosferatu si M3taphour, fiind produsa de Lu-K si inregistrata la Unic Studio si Amstaff Records. Va invitam sa o ascultati putin mai jos.

M3taphour – Prea multe vedeteM3taphour – Prea multe vedete

Pe contul oficial de YouTube al lui M3taphour a aparut in aceasta seara o noua piesa interpretata de artist. Aranjamentul muzical, mixajul si masterizarea au fost realizate tot de M3taphour pentru acest nou single oferit de casa de productie Amstaff Records.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..