NoutĂŢi anda dimitriu

raku feat. Anda Dimitriu – Soldaților noștriraku feat. Anda Dimitriu – Soldaților noștri

”Soldaților noștri” este numele piesei pe care raku o extrage astăzi din materialul intitulat ”În altă frecvență” și o urcă pe canalul său oficial de Youtube.

Click – Anotimpuri feat. Anda DimitriuClick – Anotimpuri feat. Anda Dimitriu

Click, membru al trupei Camuflaj, a colaborat cu Anda Dimitriu pentru piesa „Anotimpuri”. Piesa a fost produsă chiar de el, în colaborare cu Mahia Beldo și Style da Kid, sub sigla trupei din care face parte.
Piesa este disponibilă la download aici, în limita a 100 de descărcări.

Video: Anda Dimitriu – Mi-e dor… feat. ClickVideo: Anda Dimitriu – Mi-e dor… feat. Click

Anda Dimitriu a lansat un nou videoclip împreună cu Click de la Camuflaj. Piesa a fost inregistrată la studioul Chill Brothers, iar de producția audio s-a ocupat Ionuț Mihalca (Click). Partea video a fost asigurată de Dan Dimitriu si Cristi Șerban.

Album: raku – O să-ţi placă (Cumpără)Album: raku – O să-ţi placă (Cumpără)

raku tocmai a lansat noul său material numit „O să-ți placă„, acesta fiind disponibil pe site-ul său oficial la prețul de 5 euro, în format mp3 sau wav.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..