NoutĂŢi anticriss

Asculta: Criss Blaziny – AntiCriss (2011)Asculta: Criss Blaziny – AntiCriss (2011)

A iesit de putina vreme, dar iata ca Criss Blaziny l-a incarcat astazi pe contul sau oficial de youtube. Avand o structura de 15 track-uri, cu tot cu intro si outro, albumul are foarte bune colaborari printre care: Sisu, Cosmina, FaLow, MefX, Chimie, Iza, DOC si Mr. Levy.
01.

Criss Blaziny – Arbalete feat. ChimieCriss Blaziny – Arbalete feat. Chimie

Iata ca putem asculta o noua piesa de pe albumul „AntiCriss„, semnat Criss Blaziny. Este vorba de „Arbalete„, ce este in colaborare cu Chimie (Specii).

Criss Blaziny – Motive (Feat. Sisu)Criss Blaziny – Motive (Feat. Sisu)

De prima data cand am auzit ca pe albumul „AntiCriss„, semnat Criss Blaziny, va exista si o colaborare cu Tudor Sisu, am asteptat aceasta piesa. Ea se numeste „Motive” si o puteti ascula mai jos.

Criss Blaziny – Vacanta de vara feat. CosminaCriss Blaziny – Vacanta de vara feat. Cosmina

Tocmai a fost publicata o noua piesa de pe albumul „AntiCriss„. Piesa se numeste „Vacanta de vara„, iar Criss Blaziny a colaborat pe ea cu Cosmina.

Criss Blaziny – Mugur Isarescu (feat. DOC)Criss Blaziny – Mugur Isarescu (feat. DOC)

Dupa piesa „Depinde de tine„, care beneficiaza si de videoclip, astazi putem asculta o a doua piesa de pe albumul „AntiCriss” si anume „Mugur Isarescu„, ce este in colaborare cu DOC.

Album: Criss Blaziny – AntiCriss (Coperta / Tracklist)Album: Criss Blaziny – AntiCriss (Coperta / Tracklist)

Cu siguranta multi dintre voi ati asteptat acest album „AntiCriss„, semnat Criss Blaziny, caruia ii putem vedea acum coperta si tracklist-ul. Este un album cu colaborari destul de multe, printre care FaLow, Sisu, Doc, MefX, Iza, Cosmina si Mr. Levy.

Promo album: Criss Blaziny – AntiCrissPromo album: Criss Blaziny – AntiCriss

Cu mult timp in urma Criss Blaziny anunta ca urmeaza sa lanseze un nou material discografic care va purta numele de „AntiCriss”. Zis si facut! Artistul s-a pus pe treaba si pentru a ne convinge ca munceste din greu a uploadat pe contul sau oficial de Youtube un promo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..