NoutĂŢi Antifon

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Video: Antifon – Fumul din AerVideo: Antifon – Fumul din Aer

 În vara acestui an, ne-am putut bucura de vizionarea videoclipului piesei intitulate „Albastru”, lansate de către Antifon, piesă ce promova EP-ul a cărui lansare avea să aibă loc la scurt timp, în luna august.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

EP: Antifon & DASH – JAZZEP: Antifon & DASH – JAZZ

 Odată cu lansarea piesei intitulate „Albastru”, Antifon și DJ Dash au făcut publică vestea lansării unui material intitulat „JAZZ”.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Video: Antifon & Dash – AlbastruVideo: Antifon & Dash – Albastru

 Antifon pregătește un nou material împreună cu Dash, acesta se va intitula „Jazz”, urmând a fi lansat pe data de 1 august a acestui an.
 Acest anunț vine însoțit de videoclipul realizat de Justas Vaidogas pentru piesa „Albastru”, extrasă de pe viitorul material.

Video: Antifon & DJ Dash – Aceeași rutinăVideo: Antifon & DJ Dash – Aceeași rutină

 Poate că nu ați auzit de ei atât de des sau poate că este prima dată când dați „play” la o piesă unde se regăsește munca lor, dar vă asigur că merită.

Video: Antifon – Soldat feat. Bean MC & DJ DashVideo: Antifon – Soldat feat. Bean MC & DJ Dash

După ce a lansat ”Nori pe cer”, Antifon revine astăzi cu o nouă piesă, în colaborare cu Bean și DJ Dash.
”Soldat” poartă eticheta Fonic Records și On The Vibe Side. Instrumentalul piesei a fost realizat de K’tano, iar videoclipul de Tiberius Arghiropol.

Antifon – Nori pe cer (cu Bocaseca & Dj Dash)Antifon – Nori pe cer (cu Bocaseca & Dj Dash)

„Nori pe cer” se numeşte cea mai nouă piesă semnată Antifon în colaborare cu Bocaseca, membru Chakra 7, acompaniaţi de Dj DASH care s-a ocupat de cuts.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..