NoutĂŢi argatu’

Video: Dilimanjaro – Joe PesciVideo: Dilimanjaro – Joe Pesci

Dilimanjaro

 „Joe Pesci” este numele piesei pe care Dilimanjaro a lansat-o pe parcursul acestei zile. Lansarea sa este apropiată de cea a piesei „Ispita”, care este inclusă în viitorul material al MC-ului și care și-a făcut apariția în mediul online săptămâna trecută.

Video: romaN – I.O.Video: romaN – I.O.

romaN

 Împreună cu Argatu’, alături de care a susținut mai multe concerte prin țară, romaN a realizat noua sa piesă. În cadrul său, Argatu’ își atribuie rolul de producător, co-producătorul fiind Bean.

Argatu’ – Hip-HopArgatu’ – Hip-Hop

 După ce a lansat trei piese de pe materialul „Începuturi”, și anume: „Treaba asta”, „P.A.A.F.F.” în colaborare cu Macanache și „Cine suntem” noi cu Moș Martin & Megga Dillah, Argatu’ revine cu cea de-a patra piesă de pe viitorul material.

Argatu’ – Cine suntem noi (cu Moș Martin & Megga Dillah)Argatu’ – Cine suntem noi (cu Moș Martin & Megga Dillah)

Argatu’
  Argatu’ a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul viitorului său material discografic! Este vorba despre melodia intitulată „Cine Suntem Noi”, care reprezintă o colaborare alături de Moș Martin și Megga Dillah.

Argatu’ – P.A.A.F.F. cu MacanacheArgatu’ – P.A.A.F.F. cu Macanache

Argatu’

 Într-una din zilele trecute, Argatu’ lansa piesa „Treaba asta” care reprezintă un extras din cadrul viitorului său material. LP-ul intitulat „Începuturi” este materialul prin intermediul căruia binecunoscutul beatmaker își face debutul ca emcee.

Argatu’ – Treaba astaArgatu’ – Treaba asta

Argatu’

 „Treaba asta” este numele celei mai noi piese lansate de către Argatu’, doar că într-o altă ipostază. Beatmaker-ul și-a atribuit rolul de emcee, lansând o primă piesă extrasă din cadrul viitorului său material.

Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!

Airfield Festival

 Line-up-ul pentru ediția cu numărul patru a Airfield Festival s-a încheiat, acesta fiind completat cu ultimele nume de artiști.

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

 Vestitorii primăverii sunt ghioceii și artiștii proaspăt anunțați la Airfield Festival 2017! Păsările călătoare se întorc în țară, iar scenele Nightowl, Nighthawk și Peacock de la Airfield își deschid aripile pentru a pri..

Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)

 Este posibil ca anul 2017 să fie anul în care vom avea parte de mult așteptatul material pe care Serafim îl pregătește de câțiva ani, intitulat „Imaginarium”.
 Piesa „Champion Sound”, realizată în colaborare cu Skizzo Skillz, stă drept dovadă pentru cele declarate mai sus.

Video: Frații Grime – CTRLVideo: Frații Grime – CTRL

Frații Grime

 Frații Grime au revenit în antenția noastră cu o nouă piesă, dar și cu o nouă formulă. Constituită din Bean MC, Power Pe Vinil, Fănescu și un „membru surpriză”, care se pare că este Psihotrop, trupa a lansat piesa intitulată „CTRL”.

Argatu’ – De bine (cu Omu Gnom)Argatu’ – De bine (cu Omu Gnom)

Argatu’

 Pe parcursul zilei de ieri, Argatu’ a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul beat-tape-ului intitulat „Valea Regilor”. Materialul respectiv este o compilație ce conține colaborări dintre Argatu’ și diverși artiști ai hip hop-ului românesc.

Concert: Argatu’, romaN & K-LU @ Timișoara – 16.04.2016Concert: Argatu’, romaN & K-LU @ Timișoara – 16.04.2016

 În această săptămână, pe 16 aprilie, câțiva artiști îndrăgiți ai undeground-ului românesc, și anume Argatu’, romaN și K-LU, vor ajunge în Timișoara, urmând să concerteze în cadrul unui eveniment organizat de White Wolf Romania.

Album: Cedry2k – România furată (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Cedry2k – România furată (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Cedry2k, membru al formației Haarp Cord, a lansat astăzi în mediul online cel de-al șaptelea album de studio intitulat „România furată”.

Concurs: Câștigă două invitații la theJam #4Concurs: Câștigă două invitații la theJam #4

  Joi, 6 august, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece scena festivalului theJam se mută din București în Vama Veche în clubul Goblin unde vor concerta următorii artiști: Argatu, Frații Grime, Cred că sunt extraterestru, Cumicu, Macanach..

theJam #4 – Argatu’ | Frații Grime | Cred Că Sunt Extraterestru | Cumicu | Macanache | 1979 | Phunk B & Band @ Goblin – 06.07.2015theJam #4 – Argatu’ | Frații Grime | Cred Că Sunt Extraterestru | Cumicu | Macanache | 1979 | Phunk B & Band @ Goblin – 06.07.2015

Pe parcursul acestui an, am avut parte de trei ediții ale evenimentului intitulat theJam, în capitala țării noastre. Acum că a venit vara, theJam se mută la mare, motiv pentru care cea de a patra ediție va avea loc pe data de 6 august, în clubul Goblin din Vama Veche.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..