NoutĂŢi argatu’

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

 Vestitorii primăverii sunt ghioceii și artiștii proaspăt anunțați la Airfield Festival 2017! Păsările călătoare se întorc în țară, iar scenele Nightowl, Nighthawk și Peacock de la Airfield își deschid aripile pentru a pri..

Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)

 Este posibil ca anul 2017 să fie anul în care vom avea parte de mult așteptatul material pe care Serafim îl pregătește de câțiva ani, intitulat „Imaginarium”.
 Piesa „Champion Sound”, realizată în colaborare cu Skizzo Skillz, stă drept dovadă pentru cele declarate mai sus.

Video: Frații Grime – CTRLVideo: Frații Grime – CTRL

Frații Grime

 Frații Grime au revenit în antenția noastră cu o nouă piesă, dar și cu o nouă formulă. Constituită din Bean MC, Power Pe Vinil, Fănescu și un „membru surpriză”, care se pare că este Psihotrop, trupa a lansat piesa intitulată „CTRL”.

Argatu’ – De bine (cu Omu Gnom)Argatu’ – De bine (cu Omu Gnom)

Argatu’

 Pe parcursul zilei de ieri, Argatu’ a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul beat-tape-ului intitulat „Valea Regilor”. Materialul respectiv este o compilație ce conține colaborări dintre Argatu’ și diverși artiști ai hip hop-ului românesc.

Concert: Argatu’, romaN & K-LU @ Timișoara – 16.04.2016Concert: Argatu’, romaN & K-LU @ Timișoara – 16.04.2016

 În această săptămână, pe 16 aprilie, câțiva artiști îndrăgiți ai undeground-ului românesc, și anume Argatu’, romaN și K-LU, vor ajunge în Timișoara, urmând să concerteze în cadrul unui eveniment organizat de White Wolf Romania.

Album: Cedry2k – România furată (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Cedry2k – România furată (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Cedry2k, membru al formației Haarp Cord, a lansat astăzi în mediul online cel de-al șaptelea album de studio intitulat „România furată”.

Concurs: Câștigă două invitații la theJam #4Concurs: Câștigă două invitații la theJam #4

  Joi, 6 august, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece scena festivalului theJam se mută din București în Vama Veche în clubul Goblin unde vor concerta următorii artiști: Argatu, Frații Grime, Cred că sunt extraterestru, Cumicu, Macanach..

theJam #4 – Argatu’ | Frații Grime | Cred Că Sunt Extraterestru | Cumicu | Macanache | 1979 | Phunk B & Band @ Goblin – 06.07.2015theJam #4 – Argatu’ | Frații Grime | Cred Că Sunt Extraterestru | Cumicu | Macanache | 1979 | Phunk B & Band @ Goblin – 06.07.2015

Pe parcursul acestui an, am avut parte de trei ediții ale evenimentului intitulat theJam, în capitala țării noastre. Acum că a venit vara, theJam se mută la mare, motiv pentru care cea de a patra ediție va avea loc pe data de 6 august, în clubul Goblin din Vama Veche.

Retrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSound

 A devenit o tradiție în echipa noastră să nu lăsăm luna să înceapă fără să facem o retrospectivă asupra lunii precedente. Așa că astăzi voi însuma toate lucrurile care au marcat luna mai atât în hip hop-ul românesc, cât și în cel străin.

Album: Argatu’ – Volumul III (Descarcă)Album: Argatu’ – Volumul III (Descarcă)

 După cum știți, în cadrul evenimentului muzical SoundCheck Fest care s-a desfășurat în această seară, au avut loc trei mari premiere: două lansări de trupă, acestea fiind reprezentate de trupa Fantome și trupa Cred că sunt extraterestru și lansarea unui nou album semnat de către A..

Video: Cred Că Sunt Extraterestru – Start RecVideo: Cred Că Sunt Extraterestru – Start Rec

După cum bine știți, în acest week-end Bucureștiul va găzdui primul festival cu porțile deschise în timpul probelor de sunet – „SoundCheck Fest 021”.

Sunteți pregătiți pentru prima ediție SoundCheck Fest 021?Sunteți pregătiți pentru prima ediție SoundCheck Fest 021?

 Sunteți pregătiți pentru o zi plină de „muzică de bântuială”? Dacă da, nu trebuie să ratați prima ediție festivalului SoundCheck Fest 021, care va avea loc pe 30 mai!
 Întâi de toate, SoundCheck Fest este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet,..

Bucharest Underground Cocktail – Lansare „The 5TREET5” (Plantelor #47 – București)Bucharest Underground Cocktail – Lansare „The 5TREET5” (Plantelor #47 – București)

A 5-a intervenție urbană a băieților de la B.U.C., „The 5TREET5”, surprinde tot ceea ce se întâmplă atunci când 16 bboys din România își dau întâlnire pe străzile Bucureștiului, raw & real bboy cyphers în 3 din cele mai cunoscute spoturi ale capitalei.

Vali Umbră și Power pe Vinil aka Frații GrimeVali Umbră și Power pe Vinil aka Frații Grime

Sunt sigur de faptul că îi știți pe Vali Umbră și Power pe Vinil, mai ales datorită faptului că fac parte din una dintre cele mai apreciate trupe de muzică din România și anume Subcarpați.

Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”

Am decis ca anul 2015 să înceapă alături de un artist special, al cărui album solo este foarte așteptat de către publicul românesc de hip-hop.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..