NoutĂŢi Arssura

Dan Gerosu feat. Arssura , ALAN & KEPA – MaratonDan Gerosu feat. Arssura , ALAN & KEPA – Maraton

Dan Gerosu

După piesa alături de Ombladon, Dan Gerosu revine cu o alta, intitulată „Maraton”. Piesa urmează să apară pe albumul ce poarta numele artistului, „Dan Gerosu”.
Artistul a colaborat cu 3 dintre cele mai cunoscute nume din hip-hop-ul românesc, Arssură, ALAN&KEPA.

Video: Arssură feat. Sanchez x Un Om – CombinVideo: Arssură feat. Sanchez x Un Om – Combin

După piesa ”Suflet în sunet” realizată în colaborare cu D-Trone și Alexa, Arssură revine cu un nou proiect original realizat sub egida Crystal Fresh Productions, în colaborare cu Sanchez și Unom.

Arssura – SpartArssura – Spart

Arssura a urcat acum câteva ore, pe contul oficial de youtube, Arssura Official Youtube Channel, o nouă piesă. „Spart” este înregistrată la SelectiveStudio, de mix și master s-a ocupat TheWatcher iar textul, bineînteles, a fost scris de Arssura.
Ceva fresh să ne spargă boxele.

Concert: MarkOne1, Arssura & DJ Gore @ Iași – 26.09.2014Concert: MarkOne1, Arssura & DJ Gore @ Iași – 26.09.2014

Dupa vacanta de vara reincepem sezonul concertelor, de data aceasta cu MarkOne1, Arssura & Dj Gore. Evenimentul va avea loc in Underground Iasi, vineri 26 septembrie 2014, in deschidere urmand a urca pe scena Afty, Boală, Deejay Robert, Blaze si ZilaMike.

Video: Markone1 – Clar feat. ZilaMike, Arssura & DJ GoreVideo: Markone1 – Clar feat. ZilaMike, Arssura & DJ Gore

Markone1 ne prezintă videoclipul piesei ”Clar”, ce este o colaborare cu ZilaMike aka Coate Goale, Arssura și DJ Gore, având premiera aici.

Video: Markone1 ft Arssura și Dj Gore – SalutVideo: Markone1 ft Arssura și Dj Gore – Salut

Markone1 ne prezintă videoclipul piesei „Salut”, piesă pentru care a colaborat cu Arssură și Dj Gore. Piesa a fost produsă de Markone1 și Alex Svetz ( All In One Studio ), iar videoclipul a fost realizat de Mihnea (diapoizitiv.ro).

Video: Arssură – Tot aiciVideo: Arssură – Tot aici

 Astăzi, Arssură a lansat un nou single, primul de când s-a alăturat echipei ce își desfășoară activitatea in cadrul celui mai nou record label din industria hip hop-ului românesc, BAS – Big Ass Studio.

Video: Urări de sărbători de la BAS (Big Ass Studio)Video: Urări de sărbători de la BAS (Big Ass Studio)

În pragul sărbătorilor de iarnă, BAS Studio a început seria urărilor prin intermediul a două înregistrări video.

Live: Arssura – La rece @ Marpha HIP-HOP – Video Live Edition 2Live: Arssura – La rece @ Marpha HIP-HOP – Video Live Edition 2

Începutul acestei săptămâni vine cu al optulea live extras de pe compilația „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2”, celelalte șapte prezentate până acum aparținându-le lui Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM și Ryu.

Smokey & KREM feat. Arssura – Banchetul tocilarilorSmokey & KREM feat. Arssura – Banchetul tocilarilor

După ce ne-au învăţat cum se joacă ”Dansul puiului”, Smokey & KREM au urcat pe canalul oficial de Youtube o nouă piesă extrasă de pe cel mai recent material, intitulat „Aici sau la pachet?”.

Video: E.R.U – Super chill feat. Arssură şi Dj TwistVideo: E.R.U – Super chill feat. Arssură şi Dj Twist

Pe seară, obosiţi ca după o zi de miercuri, E.R.U cu Arssură şi DJ Twist, ne îndeamnă să o ardem „Super chill„, lansând un videoclip fresh pe canalul oficial al artistului ce a iniţiat proiectul, E.R.U. De regizarea şi montarea videoclipului s-a ocupat acelaşi E.R.U

Capeliy feat. Arssură – Eşti raznaCapeliy feat. Arssură – Eşti razna

Direct din Obiektiv Music, Capeliy loveste cu o noua piesa extrasa de pe albumul “Pentru Toata Romania“. “Esti razna” este o colaborare cu “veteranul” Arssura. Chiar de la prima auditie, vei observa ca personajul din rolul principal este ironia.

Video: Bitza feat. Arssură – FackVideo: Bitza feat. Arssură – Fack

Bitza a revenit de curând în 20CM Records, unde a cunoscut totodată şi succesul în industria muzicală şi iată ca este pus pe fapte mari, iar după succesul piesei „Nopţi albe pentru zile negre„, ce este în colaborare cu Ombladon, artistul lansează astăzi un nou videoclip la ..

Freestyle Show cu Aforic / Chronic / Dan Basu şi invitaţii @ Kulturhaus – 25.04.2013Freestyle Show cu Aforic / Chronic / Dan Basu şi invitaţii @ Kulturhaus – 25.04.2013

În seara aceasta vom avea parte de unul dintre cele mai importante evenimente ale săptămânii, deoarece în Kulturhaus din Bucureşti va avea loc Freestyle Show, unde gazdele vor fi Aforic, alături de Chronic şi Dan Basu.

Freestyle Show cu Aforic & Chronic şi Chimie @ Arssură – 25.04.2013Freestyle Show cu Aforic & Chronic şi Chimie @ Arssură – 25.04.2013

Revenim cu detalii despre Freestyle Show, ce va avea loc pe data de 25 aprilie, alături de gazde precum Aforic, Chronic şi Dan Basu. Anunţăm un nou invitat, este vorba de Arssură, care se va alături lui Doc, Dragonu, Krem, Vali Umbră şi Chimie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..