NoutĂŢi Artskul

Promovare: Retro Records a lansat EP-ul intitulat „Lazarus – Retro” în format fizic!Promovare: Retro Records a lansat EP-ul intitulat „Lazarus – Retro” în format fizic!

 După o scurtă pauză de promovare pe site-ul nostru, am plăcerea de a vă prezenta un proiect care merită atenția voastră.

DJ Undoo lansează primul tutorial online de Mixing și Scratch-ing din RomâniaDJ Undoo lansează primul tutorial online de Mixing și Scratch-ing din România

 După cum reiese încă din titlu, DJ Undoo se pregătește să lanseze pe data de 10 august un curs online format din 27 de episoade, curs ce se concentrează pe tehnica de Mixing și cea de Scratch-ing, folosite de către un DJ.

Un nou curs de scris, ritm și teorie lirică începe pe 8 martie!Un nou curs de scris, ritm și teorie lirică începe pe 8 martie!

 Cursul de scris, ritm și teorie lirică realizat de către cei de la Arstkul, împreună cu Omu Gnom, continuă! Artistul îi așteaptă pe „învățăceii” dornici de a asimila noi cunoștințe legate de scris, ritm și teorie lirică la ore, în fiecare marți, începând cu 8 martie.

Omu Gnom organizează un nou concurs pentru cei dornici de exprimare!Omu Gnom organizează un nou concurs pentru cei dornici de exprimare!

 Odată cu noul an începe și școala, care, nu este una obișnuită, însă care are un profesor și niște elevi, care puteți fi chiar voi! Este vorba despre o nouă sesiune a cursului A.R.T.A

Din luna noiembrie DJ Undoo vă așteaptă la noul curs theDJ!Din luna noiembrie DJ Undoo vă așteaptă la noul curs theDJ!

Un nou curs theDJ, unde DJ Undoo are rolul de „profesor” este pe cale să înceapă! Așadar, tinerii care iubesc sunetele și sunt dornici să descopere ce se ascunde în spatele termenilor „mixing” și „turntablism” se pot înscrie aici la o altfel de școală, unde au ocazia să înv..

Vă prezentăm „theDJ – Școala de mixing și turntablism cu DJ Undoo”!Vă prezentăm „theDJ – Școala de mixing și turntablism cu DJ Undoo”!

Pentru că DJing-ul este unul dintre cele patru elemente care alcătuiesc cultura hip hop am ales ca astăzi să vă vorbesc despre „The DJ – școala de mixing și turntablism cu DJ Undoo”.

A.R.T.A. cu Omu Gnom – curs de scris, dicție, ritm și prestație scenică!A.R.T.A. cu Omu Gnom – curs de scris, dicție, ritm și prestație scenică!

Deseori întâlnim afirmația „Knowledge is the lost element of hip hop”, și de cele mai multe ori aceste câteva cuvinte reflectă realitatea.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..