NoutĂŢi Ateliere de Creatie

Omu Gnom & DJ Undoo – UnuOmu Gnom & DJ Undoo – Unu

Piesele de pe materialul realizat de Omu Gnom și DJ Undoo continuă să fie lansate pe canalul de YouTube al label-ului Ateliere de Creație.

Omu Gnom & DJ Undoo – Seara de povesteOmu Gnom & DJ Undoo – Seara de poveste

 Demersul început acum o săptămână de Omu Gnom și DJ Undoo continuă și astăzi, și anume lansarea unei piese pe zi, piesă ce se regăsește pe materialul „Hrană” pentru care cei doi au colaborat.

Omu Gnom & DJ Undoo – Ganduri / Altfel (cu Psihotrop)Omu Gnom & DJ Undoo – Ganduri / Altfel (cu Psihotrop)

Omu Gnom & DJ Undoo

 Pentru că ieri am omis piesa lansată de Omu Gnom și DJ Undoo, astăzi vă prezentăm două piese de pe viitorul material ce urmează a fi lansat pe data de 22 martie 2017.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

SpoT – Ritm feat. Ateliere de Creație & DJ SferaSpoT – Ritm feat. Ateliere de Creație & DJ Sfera

SpoT

 Pe parcursul zilei de ieri, beatmaker-ul pe nume SpoT a lansat o nouă piesă. Pentru realizarea sa, acesta a colaborat cu trupa Ateliere de Creație și DJ Sfera.

Celălalt a lansat E.P.-ul „Michele Gemeni” în mediul online!Celălalt a lansat E.P.-ul „Michele Gemeni” în mediul online!

  După concertul de lansare al materialului „Michele Gemeni” pe care Celălalt l-a susținut în București la începutul acestei luni, conform tradiției celor de la Ateliere de Creație, E.P.-ul este disponibil pentru a fi descărcat.

Video: Celălalt – Ce s-a întâmplatVideo: Celălalt – Ce s-a întâmplat

 Celălalt, membru al label-ului Ateliere de Creație, pregătește un nou material, intitulat „Michele Gemeni”, a cărui lansare va avea loc la începutul lunii septembrie.

Album: O Bere Și Un Cui – #pebuzeletuturor (Tracklist/ Ascultă)Album: O Bere Și Un Cui – #pebuzeletuturor (Tracklist/ Ascultă)

 Pe lângă lansarea EP-ului „Criminal liric în serie VOL. I” din partea lui Omu Gnom, diseară, în clubul bucureștean fabrica, va avea loc lansarea albumului intitulat #pebuzeletuturor din partea băieților de la O Bere Și Un Cui, pe care aceștia l-au făcut public în mediul online.

Înregistrare: Omu Gnom @ Adevărul LIVE – 11.05.2016Înregistrare: Omu Gnom @ Adevărul LIVE – 11.05.2016

 O nouă ediție a emisiunii Adevărul LIVE îl aduce în platou pe unul dintre membri label-ului Ateliere de Creație, și anume Omu Gnom. Acesta a discutat cu Victor Arvunescu despre cel mai recent material al său, intitulat „Criminal liric în serie Vol.

Mixtape: ERROR – Artistul nu a fost găsit (Ascultă / Descarcă)Mixtape: ERROR – Artistul nu a fost găsit (Ascultă / Descarcă)

 ERROR, a intrat în atenția noastră spre sfârșitul anului 2014, fiind un tânăr MC din București pe care l-am văzut la concertele celor de la Ateliere de Creație și totodată, recomandat de către Omu Gnom.

Video: Omu Gnom – Printre cuvinteVideo: Omu Gnom – Printre cuvinte

 După videoclipul piesei „Nivele denivelate”, lansat la sfârșitul lunii februarie, Omu Gnom revine cu o nouă piesă extrasă de pe albumul „!?” ce este promovată tot cu ajutorul unui videoclip.

Interviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundInterviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 Mă simt nevoit să scriu câteva cuvinte despre modul în care s-au desfășurat lucrurile pe parcursul acestui an: Din punctul de vedere al conținutului publicat în cadrul site-ul nostru, anul 2015 reprezintă o perioadă de evoluție.

Concert: Omu Gnom – 05.12.2015 @ Baia MareConcert: Omu Gnom – 05.12.2015 @ Baia Mare

 Omu Gnom va susține, pentru prim dată, un concert în Baia Mare. Evenimentul va avea loc în clubul Insomnia, pe data de 05.12.2015, începând cu ora 22:00. Alături de Gnom, pe scenă vor urca Slim Rocka, Nicheales & 2Lici, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

Concert: Lansare album Omu Gnom – „!?” @ Oradea – 04.12.2015Concert: Lansare album Omu Gnom – „!?” @ Oradea – 04.12.2015

 Pe data de 4 decembrie, Omu Gnom va susține un concert de lansare al materialului intitulat „!?”, în clubul Urban Place din Oradea. Evenimentul va începe la ora 22:00, prețul unui bilet fiind de 10 lei. Alături de Gnom, pe scenă va urca și Slim Rocka.

Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)

După ce a avut loc concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2” în clubul fabrica din București, Subsemnatu revine cu promovarea albumului în format fizic, dar și digital.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..