NoutĂŢi Audio

Releveu cu Șerbănesku – PeisajeReleveu cu Șerbănesku – Peisaje

 După videoclipul piesei „Respiră-te” lansat acum mai bine de o lună, Releveu revine cu o nouă piesă intitulată „Piesaje”.

Releveu – În vizităReleveu – În vizită

 Materialul „Porțelan” pe care Releveu se pregătește să îl lanseze în acest an este aproape gata, iar pentru a marca acestă știre acesta ne oferă spre audiție o nouă piesă.

C.I.A. – Băieți mai noiC.I.A. – Băieți mai noi

 „4G” este numele E.P.-ului pe care cei de la Craiova Independent Artists l-au pregătit ascultătorilor. Prima piesă lansată de pe acest material se intitulează „Băieți mai noi”.
 Piesa este realizat pe un instrumental produs de Byga, membru al trupei C.I.A.,

El Nino – Povestea anuluiEl Nino – Povestea anului

 După cum puteți vedea chiar din coperta de mai sus, El Nino se pregătește de lansarea materialului  „Binecuvântat” ce va avea loc pe data de 21 aprilie la Arenele Romane.

Keri & Nimeni Altu’ – Tare-am fostKeri & Nimeni Altu’ – Tare-am fost

 După piesa „Franjuri”, cea care dă numele viitorului material realizat de Keri și Nimeni Altu’, lansată anul trecut printr-un videoclip și piesa „De atâta vreme” lansată săptămâna trecută, astăzi avem posibilitatea să ascultăm o altă piesă de pe materialul realizat d..

Promovare: Serhio & Bugales – Tot visez (feat. Vladone)Promovare: Serhio & Bugales – Tot visez (feat. Vladone)

 După o perioadă de pauză este timpul să revenim cu articole în secțiunea de promovare a site-ului nostru. După cum am stabilit în noua politică de promovare, acestea se vor realiza o dată pe săptămână, în ziua de duminică.

Dilimanjaro – RevelionDilimanjaro – Revelion

 Ultima piesă din acest an ce poartă semnătura lui Dilimanajaro nu este întâmplătoare după cum puteți vedea din titlul acesteia, „Revelion”.

Bocaseca – Cum se mișcă feat. EgrisBocaseca – Cum se mișcă feat. Egris

 „Cum se mișcă” este numele celei mai recente piese semnate de către Bocaseca și realizată în colaborare cu Egris.
 Instrumentalul piesei este realizat de Gogan, el fiind și cel care s-a ocupat de mix, masterul piesei.
Aceasta poate fi ascultată mai jos.

ClarismatiC feat. Subtil – Ce se poate întâmplaClarismatiC feat. Subtil – Ce se poate întâmpla

 După o perioadă de pauză, Clarismatic, MC-ul originar din București revine cu o nouă piesă. Aceasta se intitulează „Ce se poate întâmpla” și este realizată în colaborare cu Subtil.

Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`

 După piesa „În timp”, lansată la începutul acestei luni, Dspekt revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Nimeni Altu`.

Dspekt – În timpDspekt – În timp

 După piesa „Panta Rhei”, lansată acum două săptămâni pe canalul de YouTube, Dspekt revine cu o nouă piesă!
 Aceasta se intitulează „În timp”, iar ca și precedenta aceasta a fost produsă chiar de către Dspekt. Înregistrarea piesei a avut loc la PHH Production.

Pumn de Țărână – Eroul din mulțime feat. Ana KuiPumn de Țărână – Eroul din mulțime feat. Ana Kui

Artistul Pumn de Țărână ne oferă spre ascultare încă o piesă extrasă de pe materialul lansat la jumătatea acestui an, intitulat „Eu sînt litera”.
Aceasta se numește „Eroul din mulțime” și reprezintă o colaborare cu Ana Kui.

Kazi Ploae – Don’tKazi Ploae – Don’t

 Kazi Ploae, așa cum ne-a obișnuit pe parcursul anilor precedenți, a lansat o nouă piesă de scurtă durată.
 Aceasta a fost înregistrată pe un instrumental aparținând lui TroyBoi, la SelectiveStudio, unde TheWatcher s-a ocupat de partea tehnică a piesei.

Dilimanjaro – Grimă și pedeapsăDilimanjaro – Grimă și pedeapsă

 „Grimă și pedeapsă” este numele celei mai recente piese realizate de Dilimanjaro. Instrumentalul acesteia a fost produs de către Raven cel care a colaborat cu RPG La Sesiune pentru albumul „GypsyhedelicPUNK”.

Releveu – Veneai în martieReleveu – Veneai în martie

După ce am ascultat mai multe piese ce se vor regăsi pe viitorul material, semnat de Releveu și intitulat „Porțelan”, printre care colaborarea cu Omu Gnom pentru melodia „Povești cu măști”, dar și piesa care dă titlul albumului – „Porțelan”, Enescu Mircea revine cu o nou..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..