NoutĂŢi b.o.b.

Video: B.o.B – Lean On Me feat. Victoria MonetVideo: B.o.B – Lean On Me feat. Victoria Monet

B.o.B a urcat pe canalul său oficial de Youtube, noul videoclip al piesei ”Lean On Me”. Aceata este o colaborare cu Victoria Monet, melodia fiind extrasă de pe mixtape-ul numit ”No Genre 2”, pe care artistul l-a lansat în data de 9 Iulie a acestui an.

E-40 feat. T-Pain, Kid Ink & B.o.B. – Red CupE-40 feat. T-Pain, Kid Ink & B.o.B. – Red Cup

E-40 ne prezintă piesa „Red Cup”, o colaborare cu T-Pain, Kid Ink și B.o.B., de al cărei instrumental s-a ocupat Kristo. Această piesă va fi inclusă pe setul de 4 albume pe care acesta se pregătește să îl lanseze, „Sharp On All 4 Corners (1, 2, 3 & 4)”.

Video: B.o.B – The Nation feat. Jake LamboVideo: B.o.B – The Nation feat. Jake Lambo

Când spunem B.o.B sau pe numele său real Bobby Ray Simmons Jr, ne gândim deja la un artist ce s-a detașat de undergroundul străin încă din 2006 dar asta nu schimbă deloc faptul că Bobby este un artist bun.

Video: Hustle Gang – Chosen ft. T.I., B.o.B, SpodeeVideo: Hustle Gang – Chosen ft. T.I., B.o.B, Spodee

Hustle Gang ne prezintă videoclipul piesei „Chosen”, o colaborare cu T.I., B.o.B și Spodee. Piesa este inclusă pe mixtape-ul „G.D.O.D.”, iar videoclipul a fost regizat de PhillyFlyBoy.

Video: B.o.B – All I WantVideo: B.o.B – All I Want

B.o.B ne prezintă videoclipul piesei „All I want”, piesă inclusă pe LP-ul „Underground Luxury”. Piesa a fost produsă de Cam Wallace și Rock City, în timp ce videoclipul a fost regizat de Dennis Liu. Vizionare plăcută!
 

Get More:
B.o.B

B.o.B – High as Hell feat. Wiz KhalifaB.o.B – High as Hell feat. Wiz Khalifa

Bobby Ray, mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă și anume B.o.B, și-a început cariera muzicală în anul 2006 prin intermediul lui Jim Josin care l-a îndrumat să semneze cu Rebel Rock Entertainment, casa sa de discuri.

Video: B.o.B – Ready feat. FutureVideo: B.o.B – Ready feat. Future

Bobby Ray Simmons Jr sau mult mai bine cunoscut sub numele de scenă B.o.B a revenit! Piesa ”Ready” a fost lansată pe canalul oficial de Youtube al artistului! Aceasta este o colaborare cu rapperul american Nayvadius D.

Video: B.o.B – HeadBand feat. 2 ChainzVideo: B.o.B – HeadBand feat. 2 Chainz

Tânărul rapper american Bobby Ray Simmons Jr, cunoscut şi sub numele de scenă B.o.B a lansat pe canalul său oficial de Youtube o nouă piesă, intitulată ”HeadBand”. Aceasta beneficieză de videoclip şi este o colaborare cu celebrul rapper 2 Chainz.

Video: B.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy JVideo: B.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy J

B.o.B a revenit cu un nou videoclip ce promovează piesa „We Still In This Bitch”, extrasă de pe mixtape-ul „Fuck Em We Ball” pe care îl puteţi găsi aici. Melodia este realizată alături de T.I. şi Juicy J, fiind produsă de Mike Will Made It.

Video: B.o.B – Just A Sign feat. Playboy TreVideo: B.o.B – Just A Sign feat. Playboy Tre

B.o.B continuă promovarea materialului „Strange Clouds” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia ce beneficiază de acesta se numeşte „Just A Sign” şi este un feat. cu Playboy Tre.

B.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy JB.o.B – We Still In This Bitch feat. T.I. & Juicy J

B.o.B ne pregătește o nouă surpriză pentru data de 15 noiembrie. Artistul va lansa atunci un nou mixtape ce se va numi „Fuck Em We Ball”. Până atunci însă, B.o.B ne ține în priză prin lansarea single-ului „We Still In This Bitch”, ce va fi inclus pe acest material.

Video: Melanie Fiona – Change The Record feat. B.o.BVideo: Melanie Fiona – Change The Record feat. B.o.B

Melanie Fiona ne-a oferit un nou videoclip, ce promovează piesa „Change The Record”, realizată în colaborare cu B.o.B.

B.o.B – Arena (feat. Chris Brown & T.I.)B.o.B – Arena (feat. Chris Brown & T.I.)

B.o.B continuă să își promoveze cel mai recent album, denumit „Strange Clouds”, iar astăzi ne oferă prin intermediul contului său oficial de YouTube o nouă piesă extrasă de pe acest material. Melodia lansată astăzi se numește „Arena”, este un feat.

Video: B.o.B – Out Of My Mind (feat. Nicki Minaj)Video: B.o.B – Out Of My Mind (feat. Nicki Minaj)

B.o.B ne prezinta in aceasta dimineata un nou videoclip, de data aceasta realizat pentru piesa „Out Of My Mind”. Melodia este un feat. cu Nicki Minaj si este extrasa de pe albumul „Strange Clouds” care s-a bucurat de un real succes, urcand pana pe pozitia a 5-a in Billboard.

Video: B.O.B. – Play The Guitar (feat. Andre 3000)Video: B.O.B. – Play The Guitar (feat. Andre 3000)

B.O.B. revine astazi in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa aleasa de artist este „Play The Guitar”, extrasa de pe materialul „Strange Clouds”. Daca vom asculta cu atentie, vom recunoaste si un sample din piesa „Fancy” a lui Drake.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..