NoutĂŢi B.U.G. Mafia

Live: B.U.G. Mafia – Bani, bani, bani @ Kiss FMLive: B.U.G. Mafia – Bani, bani, bani @ Kiss FM

B.U.G. Mafia

 După lansarea de la începutul săptămânii a videoclipului pentru piesa „Bani, bani, bani”, trupa B.U.G. Mafia a fost invitată în această dimineață în studio-urile radioului Kiss FM pentru a interpreta live această piesă.

Video: B.U.G. Mafia – Bani, Bani, Bani (feat. Michel Kotcha)Video: B.U.G. Mafia – Bani, Bani, Bani (feat. Michel Kotcha)

 Așa cum vă anunțam acum câteva zile, cei de la trupa B.U.G. Mafia au pregătit o nouă piesă ce este promovată cu ajutorul unui videoclip.

Noul videoclip B.U.G. Mafia va fi lansat pe 24 aprilieNoul videoclip B.U.G. Mafia va fi lansat pe 24 aprilie

 După cum puteți observa din poza atașată mai sus, luni, pe data de 24 aprilie, probabil cea mai cunoscută trupă din hip hop-ul autohton, B.U.G. Mafia,  vor lansa videoclipul piesei „#BBB”.
 Lansarea va avea loc pe canalul de YouTube aparținând B.U.G.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

B.U.G. Mafia – Ulei și Apă (feat. Lalla & So)B.U.G. Mafia – Ulei și Apă (feat. Lalla & So)

 Prin intermediul acestui articol ați putut afla că pentru astăzi, cei de la B.U.G. Mafia au anunțat lansarea unei noi piese  intitulate „Ulei și Apă”.
 Astfel, astăzi, la ora 20:00, membrii trupei respective au făcut publică în mediul online piesa menționată mai sus.

B.U.G. Mafia urmează să lanseze o nouă piesă!B.U.G. Mafia urmează să lanseze o nouă piesă!

  Pe data de 17 mai a acestui an, băieții de la B.U.G. Mafia au revenit cu o nouă piesă intitulată „Pe Coastă”, care este o colaborare alături de Sergiu Ferat, beneficiind și de un videoclip. În prezent, fanii acestei trupe se pot bucura de o nouă veste bună, căci B.U.G.

Video: B.U.G. Mafia – Pe coastăVideo: B.U.G. Mafia – Pe coastă

După lansarea piesei „Pe coastă” ce a avut loc la jumătatea lunii mai, aparținând uneia dintre cele mai reprezentative trupe din hip hop-ul românesc, și anume B.U.G. Mafia. Iată că a venit momentul ca aceasta să primească un videoclip.

Retrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSound

 Întâmpinăm vara cu o „cutiuță de amintiri” lăsată de luna mai, care se concretizează în totalitatea informațiilor pe care le-ați putut afla, în legătura cu cultura pe care o îndrăgiți, prin intermediul site-ului BlackSheepSound, pe parcursul acesteia.

B.U.G. Mafia – Pe Coastă (feat. Sergiu Ferat)B.U.G. Mafia – Pe Coastă (feat. Sergiu Ferat)

 În această dimineață, membrii trupei B.U.G.

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Următorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru!Următorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru!

 Una dintre cele mai longevive trupe din hip hop-ul românesc, B.U.G. Mafia, se pregătește să lanseze videoclipul unei noi piese. Pentru această inițiativă ei apelează la susținerea celor care le susține muzica.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundRecenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

22 de ani alături de B.U.G. Mafia22 de ani alături de B.U.G. Mafia

Caddillac, Tataee, Uzzi sărbătoresc astăzi 22 de activitate muzicală în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute trupe de hip hop românesc, București UnderGround Mafia.

Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)

 Pe data de 13 iulie a acestui an am lansat un nou editorial, un experiment mai bine zis, ce poartă numele de „Uniune și înțelegere prin versuri!”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..