NoutĂŢi BaLu’ Beatz

Album: Kazi Ploae * Omu Gnom – KGB (Ascultă / Tracklist)Album: Kazi Ploae * Omu Gnom – KGB (Ascultă / Tracklist)

 Kazi Ploae și Omu Gnom se află în plin turneu de promovare al materialului pe care l-au realizat împreună. Lista orașelor în care urmează să ajungă poate fi văzută aici.

Traian – Peste mulțiTraian – Peste mulți

La două săptămâni de la lansarea piesei „Твой убийца”, alături de grupul Dva3avoda, artistul cunoscut sub numele de Traian revine cu o nouă melodie. Aceasta poartă denumirea de „Peste mulți”, producția sa audio fiind realizată de către BaLu’ Beatz.

Video: Omu Gnom – AcalmieVideo: Omu Gnom – Acalmie

 După cum bine știți, în luna mai a acestui an, Omu Gnom a lansat un nou material, EP-ul intitulat „Criminal liric în serie vol. I”, alături de BaLu Beatz.
 În această seară, artistul a lansat videoclipul uneia dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul EP-ului respectiv.

EP: Omu Gnom – Criminal liric în serie VOL. I (Ascultă)EP: Omu Gnom – Criminal liric în serie VOL. I (Ascultă)

 Acest sfârșit de săptămână este marcat de lansarea unui nou material discografic din partea lui Omu Gnom, material anunțat anterior de evenimentul în cadrul căruia va avea loc lansarea sa propriu-zisă, dar și de una dintre piesele extrase de pe acesta, de audiția căreia ascultătorii..

Omu Gnom – EsențaOmu Gnom – Esența

 După cum bine știți, în cadrul concertului aniversar de pe 14 mai, Omu Gnom va lansa un nou material ce pornește seria unor materiale cu numele de „Criminal liric în serie”.

Video: Omu Gnom – Nivele denivelateVideo: Omu Gnom – Nivele denivelate

Dacă acum mai puțin de trei ore vă anunțam că Omu Gnom va începe un nou curs de scris, ritm și teorie lirică pe 8 martie, iată că acum venim cu o altă știre legată despre activitatea acestuia.

Promovare: Flor Mihai – Noaptea LupilorPromovare: Flor Mihai – Noaptea Lupilor

 Numele artistului alături de care seria promovărilor pe BlackSheepSound continuă este Flor Mihai.

Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Traian – Scârbă (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Una dintre dovezile care ne arată că partea de MCing a hip hop-ului din Republica Moldova ia amploare și se îndreaptă către puncte înalte ale evoluției sale nu este reprezentată de vreun lucru abstract, ci de o persoană, un tânăr artist care într-un mod „Instinctiv” ne-a spus vorbe..

Traian – Îi PizdețTraian – Îi Pizdeț

Într-un articol anterior ați putut vedea care este tracklist-ul viitorului material ce poartă semnătura tânărului MC basarabean Traian.

Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”

 De această dată am ales să discut cu un artist a cărui muzică o ascult încă de când eram copil, un artist care a lansat un nou album pe parcursul acestui an și care a influențat spre bine o mare parte din asculătorii săi.

Promovare: Metamorpho – Tesseract (Video)Promovare: Metamorpho – Tesseract (Video)

 De curând v-am prezentat Proiectu’ Patru – o trupă formată din patru tineri din Republica Moldova și piesa lor „Fără Mască”. Ei bine, astăzi vă voi vorbi despre unul dintre membrii trupei menționate mai sus al cărui nume este Metamorpho.

BaLu’Beatz cu Slim Rocka, GinyBeam, Traian, Haz, Metamorpho și Poetu Pervers – Terapie auditivăBaLu’Beatz cu Slim Rocka, GinyBeam, Traian, Haz, Metamorpho și Poetu Pervers – Terapie auditivă

Cu siguranță că atenția v-a fost atrasă de numele numeroase prezente în titlul articolului.

Traian – ABC (feat. DJ Kirumba) [BaLu’ Beatz Remix]Traian – ABC (feat. DJ Kirumba) [BaLu’ Beatz Remix]

Cei care-i urmăresc activitatea lui Traian au văzut cu siguranță seria de remix-uri afișate pe pagina sa de facebook în decursul acestei luni.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..